3D tekenen kan iedereen

Crayola marker maker en picture perfect review | AllinMam.com

Even geleden schreven we al over de Crayola Marker Maker die we ontvingen in een speciale DIY box van Crayola en nu is het de beurt aan de Picture Perfect, waarmee je gemakkelijk 3D kunt tekenen. Zeggen ze. Eerst zien dan geloven want op de doos ziet alles er altijd heel makkelijk uit!

Eerst met de gebruiksaanwijzing in de hand de projector op de goede manier openklappen, het lensje en het spiegeltje in de juiste hoek zetten, papier neerleggen en de Picture Perfect is klaar voor gebruik. Aan Ole de eer!

Crayola marker maker en picture perfect review | AllinMam.com

3D tekenen kan iedereen

Zoals je op de foto ziet tekent Ole liever zonder door het lensje te kijken, het dringt niet tot hem door wat precies de bedoeling is. Lekker eigenwijs (heeft hij van zijn vader :-) Al snel krijg ik het potlood in mijn handen gestopt en mag ik aan de slag. Ole komt met een “Cars vriendje” zoals hij zijn autootjes noemt en ik begin te tekenen. Het is een rare gewaarwording, omdat je niet rechtstreeks naar je hand kijkt wanneer je tekent. Echt even wennen! Gaaf dat je op deze manier bijna alles in 3D na kunt tekenen, want na het overtrekken van de auto ben ik overtuigd; 3D tekenen kan iedereen.

Crayola Picture Perfect | €19,99

Het idee is super, mooi bedacht. Wat je op het gele plankje zet wordt geprojecteerd op het papier waardoor je het als het ware kunt “overtrekken”. Zo kan een kind uren lang oefenen met allerlei verschillende objecten of zelfs met afbeeldingen op een smartphone, want dat werkt namelijk ook. Je kunt de smartphone of een tekening op papier ook op het plankje zetten of het plankje omhoog klappen en de tekening op het witte gedeelte vastplakken. Let wel op voldoende daglicht, anders kun je het geprojecteerde niet goed op het papier zien.

3D tekenen; voor welke leeftijd?

Voor Ole is het nog een beetje lastig (bijna 6). Het ene kind zal eerder zien wat de bedoeling is dan het andere, Crayola geeft als advies een leeftijd vanaf 6 jaar aan. De Picture Perfect gaat bij ons nog even de kast in, maar als Ole de tekenvaardigheden en -interesses van z’n vader (die architect is) heeft geërfd dan zal het niet lang duren voor de tekenprojector weer op tafel staat!

*Deze blogpost bevat affiliate links

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close