About last week 29 – Pizza eten op de stoep en avonturen met een thuiskomertje

De week vliegt weer voorbij, zoals gewoonlijk! De laatste schoolweek van de kinderen; eindelijk vakantie. Wat hebben ze hier naar uit gekeken! En ik ook wel eigenlijk :-) Wel veel aan de hand zo’n laatste week. Die moet dat meenemen op maandag, op donderdag hoeft die geen eten mee, op dinsdag is er de invaljuf voor wie een cadeautje meegenomen moet worden, dan is er weer continuerooster… Je zou toch 4 kinderen hebben op de lagere school, dan heb je er een dagtaak aan om bij te houden wat ze allemaal doen op school en wat ze mee moeten nemen. Respect voor de ouders met grote gezinnen!

Een onderhoudsbeurt voor de fiets

Mijn BSP fiets moet deze week weer een onderhoudsbeurt. In het eerste jaar zijn er meerdere beurten ivm garantie dus ik breng de fiets ’s morgens weg, meteen als ik de kinderen naar school heb gebracht. Uiteraard ben ik te vroeg in de stad en is de fietsenwinkel nog dicht. Ik fiets een rondje en snuffel even rond bij de Action. Om 09.00u stipt lever ik de fiets af en krijg zo’n vreselijke leenfiets mee. Echt een “thuiskomertje”, wat een crime vergeleken met mijn eigen fiets. Als ik eindelijk thuis ben kom ik erachter dat ik de huissleutel aan mijn fietssleutel heb laten zitten… grrrr! De buurvrouw is niet thuis, zij heeft een sleutel van ons. De andere buurvrouw heeft weer een sleutel van haar maar die kunnen we niet vinden. Er zit dus niets anders op dan terug op die leenfiets naar de stad om mijn sleutel te halen.

Op de leenfiets naar huis - weekoverzicht AllinMam.com

Wandelen in de Kennemer duinen

De dag van de leenfiets maak ik mijn kilometers dus wel, ook omdat ik ’s avonds met een vriendin ga wandelen in de Kennemer duinen. We kiezen voor de route van 10 kilometer en dat is later op de avond altijd even aanpoten om voor het donker weer terug bij de auto te zijn. Overdag zitten we nog even in de war over het weer, maar het blijft gelukkig droog en het is heerlijk wandelweer. De duinen zijn altijd zó mooi… echt genieten!

Quechua wandelschoenen voor kinderen

Over wandelen gesproken; de Quechua wandelschoenen voor de kinderen komen deze week ook binnen. Ze worden deze week al een aantal keren aangetrokken wanneer we een rondje gaan lopen, even inlopen die schoenen zodat ze straks in Oostenrijk niet ineens blaren hebben. Wandelen is natuurlijk niet genoeg voor de kids; ze moeten ook uitgebreid proberen of de schoenen wel geschikt zijn om te klimmen.

Pizza eten op de stoep

Het is deze week weer vaak lekker weer en met de buren zitten we zo nu en dan in het avondzonnetje op de stoep. Bij gebrek aan een achtertuin (met zon) en ach, in de stad zie je niet anders toch? We bestellen pizza, voor de kinderen een feestje!

Pizza eten op de stoep  - weekoverzicht AllinMam.com

Post van NH hotels

Van NH hotels krijgen we een leuke uitnodiging om een keertje te komen ontbijten in 1 van de NH hotels. Die uitnodiging nemen we graag aan! Wanneer we dat gaan plannen moeten we nog even bekijken; we hebben tot einde van het jaar de tijd.

uitnodiging nh hotels - weekoverzicht AllinMam.com

Adidas sneakers

Dit weekoverzicht begint er uit te zien alsof ik een schoenentik heb maar ik help je uit de dromen, daar heb ik (volgens mij) geen last van :-) Toch wil ik even de Adidas sneakers laten zien die ik bestel deze week. Ik heb best lang gezocht naar deze kleur in de juist maat; bij Adidas zelf zijn ze al behoorlijk afgeprijsd maar helaas niet in mijn maat verkrijgbaar. Uiteindelijk vind ik mijn maat nog bij Zalando. Niet afgeprijsd, jammer! Maar ik heb ze in ieder geval. En ze lopen heerlijk! p.s. nu ik het linkje plaats zie ik dat ze nu wel zijn afgeprijsd… shoot! ;-)

Nieuwe Adidas schoenen weekoverzicht AllinMam.com

Vakantie vieren, lekker lunchen!

Om het begin van de vakantie te vieren ga ik vrijdag lekker lunchen met de kids bij Crostino, die nu ook bij ons in de buurt is neergestreken. De kinderen vermaken zich met het Create your stickerboek wat vooraf aan de lunch kopen; eigenlijk voor op vakantie. Maar goed, 623 stickers zijn niet in een half uurtje ingeplakt, er blijft genoeg over voor op vakantie.

Lunchen met de kinderen - weekoverzicht AllinMam.com

Thais eten met de Albert Heijn diner bonnen

We sluiten de week af met een 2e diner gratis (AH) bij Zapp Thai in Haarlem, een Thais restaurant waar we sinds 2 jaar echt fan van zijn. Geen foto van, helaas! Het is altijd zó gezellig met onze vaste eet-vrienden dat ik helemaal vergeet een foto van één van de heerlijke gerechten te maken. Mijn favoriet: Kip met knoflook en pepers. Jammie!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button