About last week 41 – Bezoek aan het Westland, Freek Vonk en weekendje weg met 20 kids

De kids hebben alweer helemaal zin in de herfstvakantie en wij ook! We zijn dan voor een midweekje in Vaals, waar we in een huisje van Landal zitten. Hopen dat het droog is en dat we lekker veel buiten kunnen ondernemen! Eerst nog een weekje naar school en dat was een beetje een teleurstelling, want vriendjes en vriendinnetjes hebben deze week al herfstvakantie.

Kinderweekend

Hierdoor konden diezelfde vriendjes en vriendinnetjes een nachtje langer blijven op ons jaarlijks terugkerende “kinderweekend”, waar wij gisteravond al van terug kwamen. Voor het eerst dat we meemaken dat de herfstvakanties niet gelijk vallen, zó jammer! We verbleven met 40 man (in een groepsaccommodatie in Groesbeek: een groot huis met enorme tuin en ruime slaapkamers. Het weekend staat altijd helemaal in het teken van de kinderen, alles mag en alles kan. Nou ja, bijna alles dan ;-) Er worden elk jaar veel spelletjes gedaan, zo speelden we dit jaar levend bingo en werd er een voetbalwedstrijd gespeeld met vaders en kids. In het donker kropen de vaders in de huid van dieren voor het “dierengeluidenspel” en de kinderen waren ook geregeld te vinden in één van de bubbelbaden. Helemaal leuk en elk jaar weer veel te snel voorbij!

About last week - AllinMam.com

En zo waren er nog 10 auto-achterbakken vol :-)

Walnoten

Begin van de week kwam de man thuis met een heleboel walnoten. Er wordt inmiddels een wat afgekraakt. Meteen na schooltijd zitten ze aan het keukeneiland lekker rommel te maken en lekker te smullen. Ik heb er nog zo veel, dat ik op zoek ben naar lekkere gerechten met walnoten. Iemand tips?

Recepten met walnoten - AllinMam.com

Première My Little Pony

Afgelopen woensdag ging ik samen met mijn dochter naar de première van de film My Little Pony. Weken lang keek ze er naar uit, naar deze film waarvan ze al een aantal keren de trailer zag in de bioscoop. Hoe de middag verder verliep lees je hier.

My Little Pony de film - AllinMam.com

Tentoonstelling GIF! van Freek Vonk

Terwijl wij in de bioscoopzaal zaten ging de man met onze zoon naar de nieuwe tentoonstelling van Freek Vonk: GIF! Deze tentoonstelling is nu te zien in Naturalis in Leiden en je leert hier echt alles over giftige dieren en de werking van gif. GIF! van Freek Vonk is te bezoeken t/m 23 december.

Tentoonstelling over gif in Naturalis - AllinMam.com

Bloggerstour Westland

Donderdag ging ik samen met 7 andere bloggers een dagje naar het Westland, waarvoor ik was uitgenodigd door Bezoek Westland en Lisette van Lisette Schrijft. Meer over deze leuke dag in het gebied waar ik ben opgegroeid lees je binnenkort!

Bloggerstour Westland - AllinMam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button