Albelli wanddecoratie | review

Albelli wanddecoratie | Giveaway | AllinMam.com

Onze wanddecoratie van Albelli is vandaag binnengekomen! En het is gaaf…. Van de week in de blogpost met Albelli tegoed voor wanddecoratie giveaway vertelde ik al dat wij 2 verschillende items hebben besteld met de code die wij kregen; een 20x20cm afdruk op plexiglas en een 30x30cm afdruk op aluminium. Ik moet zeggen; het is beiden heel mooi! Mijn voorkeur gaat licht uit naar de aluminium versie doordat dit er lekker industrieel uitziet en mooi mat is. Plexiglas heb ik ook al eerder gezien, in tegenstelling tot de aluminium versie.

Tip: kijk goed naar waar je jouw wanddecoratie gaat ophangen in huis. De foto hierboven is gefotografeerd van het raam af, je ziet dan bij beiden geen weerspiegeling. Maar fotografeer ik vanaf de andere kant, naar het raam toe (zoals je er normaal gesproken ook naar kijkt) dan valt de afbeelding op het aluminium weg en op plexiglas niet. Ik zou hier zeker rekening mee houden als je wanddecoratie op wilt hangen dichtbij het raam.

Albelli wanddecoratie | Giveaway | AllinMam.com

Niet onaardig om te vermelden; beiden foto’s zijn gemaakt met mijn Iphone. De foto rechts is zelfs een selfie, dus gemaakt met de “mindere” camera op mijn telefoon. Volgens mij heb ik deze foto uiteindelijk ook nog gecropt maar de kwaliteit valt me alles mee. Beiden materialen lijken me erg “vergevingsgezind”, dwz zelfs een foto van mindere kwaliteit komt er op dit materiaal goed vanaf. Van canvas was me altijd al bekend dat dat al heel snel goed gaat, maar het is handig om te weten dat het op dit materiaal ook mooi wordt. Natuurlijk zie je, wanneer je van dichtbij kijkt bij minder goede foto’s oneffenheden en/of korrels, maar normaal gesproken bekijk je een wanddecoratie aan de muur ook niet op 20cm afstand, toch?

Op de achterzijde zitten afstandhoudertjes bevestigd en dat vind ik echt top. Je ziet het wel eens, lijsten die aan de bovenzijde verder van de muur afhangen dan aan de onderzijde, doordat het ophangsysteem wat meer ruimte nodig heeft. Goed over nagedacht Albelli! Ik kan het nog niet in de praktijk laten zien want we gaan ze niet ophangen, maar op de foto hieronder zie je wat ik bedoel. Ook is er een zakje op de achterzijde bevestigd met daarin een ophangplaatje en een schroef met plug.

Albelli wanddecoratie | Giveaway | AllinMam.com

En dit alles wordt perfect verpakt bij jou thuisbezorgd. De wanddecoratie zit stevig verpakt in een kartonnen doos met grote hoeken van een soort piepschuim om het te beschermen tegen vallen en stoten. Haal je de hoeken er vanaf, dan zit er nog plastic om de wanddecoratie heen en vervolgens ook nog een geplakte beschermlaag over het plexiglas. Kan bijna niet misgaan toch?

Meer informatie over Albelli wanddecoratie vind je op de website van Albelli.

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button