Schoolkinderen

We houden de vogeltjes gekte in stand met een Angry Birds poster

De Angry Birds gekte

Hordes kinderen kom ik elke keer tegen wanneer ik naar de Plus ga. Ze staan te dringen achter hekken bij de uitgang, proberen zo veel mogelijk Angry Birds stapelfiguurtjes bij elkaar te verzamelen en ruilen onderling wat af. Nu de Angry Birds film in de bioscoop te zien is lijkt de gekte alleen maar toe te nemen; verrassingseieren, petjes, snoep, posters… je ziet er van alles van in de winkels liggen.

Angry Birds poster

Ole is er ook zo gek mee, met de stapelfiguurtjes en omdat hij altijd helemaal blij wordt van een poster op de deur van de kledingkast in zijn kamer lijkt het me leuk om een poster van Angry Birds te bestellen. De LEGO Ninjago poster kan dan plaats maken voor een poster met deze oooo zo grappige vogeltjes.

Een leuke Angry Birds poster vind ik bij Posters.nl, waar ze een aantal verschillende posters hebben in verschillende maten. Een beetje onhandig blijft het natuurlijk wel, het verzenden van een poster, aangezien deze is opgerold. De poster zelf kost €8,95 maar doordat hij niet door de brievenbus kan komt er €5,95 bij aan verzendkosten. Omdat orders boven de €30,00 gratis worden verzonden en het binnenkort ook vaderdag is kijk ik nog even verder in de webshop waar veel meer leuks te vinden is dan alleen posters. Na een zoektocht waarbij ik o.a. fotobehang, mokken, houten wanddecoratie en nog veel meer leuke dingen tegen kom vind ik uiteindelijk vind ik een mooie metalen wandplaat die het nog wat kale kantoor van de man kan opfleuren. Een vaderdagcadeau is dus meteen in the pocket en de verzendkosten vervallen, lekker!

Angry birds poster - AllinMam.com

Heerst deze gekte ook bij jou thuis?

Ole is niet meer te houden met zijn Angry Birds poster en inmiddels kijkt hij vanuit zijn bed recht in de ogen van de aanstormende ietwat agressief uitziende vogeltjes. Overdag wordt er na schooltijd nog met regelmaat driftig gebouwd aan een zo hoog mogelijke Angry Birds toren in een zo kort mogelijke tijd… Zijn jouw kinderen ook zo waus van Angry Birds op het moment of valt het allemaal nog wel mee?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Posters.nl

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button