Beebielove babyjeans | Weg met die stugge jeans

Zó stoer altijd bij die kleintjes, die coole spijkerbroekjes. Maar wat een gehannes altijd met die stugge stof! Beebielove heeft in haar nieuwe collectie leuk gekleurde jeans waar elasthan in is verwerkt. Zowel bij de broekjes voor de meiden als voor de jongens komen leuke geprinte stofjes tevoorschijn wanneer je de broekspijp aan de onderzijde omslaat. Zakken op de billen bij de jongens zijn voorzien van opvallende bedrukkingen, bij de meiden zijn de broekzakken leuk afgewerkt en is de broek voorzien van gevlochten lusjes voor een evt. riem.

beebielove jeans met elasthanDe Beebielove babyjeans broekjes met elasthan zijn verkrijgbaar voor €32,95 bij o.a. Kixx-Online.nl

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button