Bites we love | Verantwoorde snacks

“Dat wil ik wel eens proberen” dacht ik toen ik las over Bites we love. Wat een leuk concept, elke week verantwoorde snacks door de brievenbus, elke week weer iets andere en dat voor maar €4,95 per week. Eén keer aanmelden en daarna niet meer hoeven nadenken; ideaal!

En zo ontvang ik deze week mijn eerste doosje Bites we love. Uiteraard heb ik lekker rondgesnuffeld op de website, waar je bij het aanmaken van een account aan kunt geven naar welk soort snack je voorkeur uitgaat:

  • Pure: Superfoods, ongebrande noten, zaden, gedroogd fruit met af en toe een stukje pure chocolade (minimaal 72% cacao)
  • Power: Ongebrande noten, zaden, superfoods en gedroogd fruit, melk en pure chocolade, natuurlijke suikers
  • Pleasure: Ongebrande noten, zaden, superfoods, gedroogd fruit, pure, melk en witte chocolade, natuurlijke suikers

Eén zakjes Bites bevat 45 gram kleine snackjes en deze zijn allemaal zonder onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Dat voelt goed toch? Ik heb gekozen voor Pleasure; deze Bites zijn in bepaalde zakjes voorzien van een dun laagje chocolade. Kijken of ik dan het grijpen naar andere zoete (vaak grotere) dingen achterwege kan laten.

bites we love

Cadeautje om in te bijten
Het is een cadeautje wanneer je het doosje op de deurmat vindt, bij het uitpakken is het echt een verrassing welke Bites er in zitten. Er zijn nl. 19 verschillende zakjes in de categorie Pleasure Bites (in totaal zijn 37 verschillende zakjes). In het doosje vind je ook een klein foldertje waar op de achterzijde staat beschreven welke zakjes jij deze week ontvangen hebt én voedingswaarde en ingrediënten van deze verantwoorde snacks worden vermeld. Top!

bites we love

Lekker lang over doen
Het snackt lekker weg, die Bites. Maar een zakje achter elkaar leeg eten doe ik niet; het duurt nl. best lang voor je al die kleine dingetjes op hebt (zolang je niet elke keer een hand naar binnen schuift natuurlijk :-) Ik heb alle zakjes opengemaakt en de zakjes rechtop in een bakje gezet wat ik weer af kan sluiten. Zo kan ik, als ik wil snacken, steeds een beetje uit elk zakje pakken. Zo heb ik afgelopen dagen al 5x gesnackt en de zakjes zijn nog steeds halfvol!

Zelf customizen van je verantwoorde snacks
Zitten er smaken bij die je toch niet helemaal lekker vindt? Geen probleem! In je account kun je elk zakje met Bites beoordelen aan de hand van sterren. Zo wordt, naar mate de weken voorbij gaan, jouw doosje met verantwoorde snacks steeds meer gepersonaliseerd. Beoordeel jij een bepaald zakje met 1 ster, dan zul je die bij de volgende leveringen niet zo snel meer in het doosje aantreffen. Geef je echter 5 sterren dan is de kans heel groot dat je die wat vaker toegestuurd krijgt.

Zijn er bepaalde Bites die je liever niet ontvangt? Dan kun je dit ook aangeven in je account. Zo ben ik niet zo dol op wasabi en ook niet op Goji-bessen; dat heb ik dus aangegeven en als het goed is krijg ik die dus niet meer toegestuurd.

Nog meer voordelen 
Het doosje past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te blijven om het aan te nemen van de postbode. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen; je zit nergens aan vast. Dat is ook wel prettig om te weten, alhoewel ik denk dat veel mensen na het ontvangen van de Bites verslingerd zijn aan deze snacks…

Happy snacking!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button