Film/serie

Win kaarten voor de nieuwe bioscoophit Bridget Jones’s Baby

Bridget is back; en hoe!! Zo fijn was het gister tijdens de persvoorstelling om weer even meegezogen te worden in het onhandige leven van Bridget en met haar mee te voelen terwijl ze haar 43e verjaardag viert: All by herself. Again. Want dat is wat we kennen uit de vorige films en wat bij de meesten van ons is blijven hangen. Bridget, zittend met een zak m&m’s, een zak chips en een fles wijn op de bank, in haar pyjama en ontzettend oversized badjas. Hoewel ze in de vorige films nog gigantisch met haar gewicht worstelde; in deze film zien we een Bridget die het qua gewicht eindelijk aardig voor elkaar heeft.

Bridget Jones’s baby; hilarische momenten

Er zijn weer die hilarische momenten, waarbij je dubbel ligt van het lachen. Ze laat je vaak weer die plaatsvervangende schaamte voelen; je voelt van tevoren al aan welke kant het op gaat. En dan is er nog steeds dé Mr. Darcy. Een paar jaartjes ouder maar verder geen spat veranderd. De aantrekkingskracht tussen de twee is nog steeds voelbaar en je wordt getrakteerd op een aantal chemische flashbacks.

Maar ja, Bridget zou Bridget niet zijn als er niet nog een man in haar leven zou verschijnen en die rol is toebedeeld aan de wel heel knappe Jack (Patrick Dempsey). Hij lacht een keer en hij trekt je met zijn ogen dwars door het scherm de film in, wat een aantrekkingskracht! Niet zo gek dat Bridget ook valt voor zijn charmes alleen weer ontzettend onhandig want; van wie is nou die baby die er komt?

Open einde

De film eindigt weer met een open einde; komen personages uit de eerste 2 films terug? Renee Zellweger ontkent niet dat de kans er in zit dat er over een aantal jaren een 4e Bridget Jones film op het witte doek komt. Ze geeft zelf aan heel benieuwd te zijn hoe het karakter van Bridget zich verder ontwikkelt en vertelt het interessant te vinden dat het zo leuk is dat het personage samen met de kijkers oud wordt.

Win bioscoopkaartjes voor Bridget Jones’s baby | gesloten

Wij mogen 2x 2 bioscoopkaartjes voor Bridget Jones’s baby weggeven aan 2 van onze lezeressen! Met nog een verrassing daarbij :-) Vanaf 15 september is de film in de bioscoop te zien. Wil jij kans maken op deze bioscoopkaartjes laat dan hieronder weten met wie je er naartoe zou gaan. Like onze Facebookpagina en deel het Facebookbericht over de winactie met je vriendinnen, of tag ze; daar worden wij heel blij van :-)

De winnaressen zijn inmiddels bekend, check hier of jij 1 van de gelukkigen bent!

*Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Universal

Bridget Jones’s baby officiële website

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button