Buurman en Buurman in de bioscoop

Naar de film gaan is altijd een feestje dus als we uitgenodigd worden voor de persvoorstelling van de film “Buurman en Buurman – Al 40 jaar beste vrienden” kijken Ole en Madee er helemaal naar uit. Helaas gooit ziekte roet in het eten en moeten we de voorstelling afzeggen, onwijs jammer. Maar we krijgen bioscoopkaartjes toegestuurd zodat we alsnog naar deze grappige film kunnen zodra de griep ons huis heeft verlaten.

Buurman en Buurman in de bioscoop

Twee weken later grijpen we de kans om alsnog de film te bekijken. De reden dat er een film van Buurman en Buurman in de bioscoop te zien is is naar aanleiding van hun 40-jarige vriendschap. In 1976 is de animatie-serie “geboren” in Tsjechië als “Pat & Mat” en er zijn in de loop van de jaren ruim 80 afleveringen gemaakt. In de film die nu in de bioscoop draait zien we gloednieuwe klusacties waarin de klunzige buurmannen weer van alles proberen te bedenken, bouwen, verbouwen of fixen.

buurman en buurman

A Je To

Altijd lachen met “A Je To!”, wat de kids natuurlijk continue grappend roepen naar elkaar. Aangezien ze op televisie ook wel eens naar Buurman en Buurman kijken komen er herkenbare situaties voor maar het gaat in geen geval vervelen! Wij vinden het dan ook echt een aanrader voor in de voorjaarsvakantie, je kinderen (en jij :-) zullen een hoop lol hebben.

Ben jij al naar Buurman en Buurman geweest of ben je van plan te gaan?

Back to top button