Peuters/kleuters

Win een iTunes code voor Casper en Emma op Safari

Afrika spreekt bij veel kinderen tot de verbeelding. Wilde dieren die los rondlopen, mensen die op safari gaan, gekleed in groene kleding met zandkleurige hoedjes op..

Casper en Emma op Safari

Hoe leuk is het wanneer ze ruim 1,5 uur lang meegenomen worden op een heus safari avontuur met Casper en Emma? Dit najaar komt Just4Kids met een aantal nieuwe kindertitels op dvd en op vod (video on demand) en 1 van die titels is het bioscoopsucces “Casper en Emma op Safari”.

In deze fantasierijke en hartverwarmende kinderfilm, gebaseerd op de ‘Karsten og Petra’-serie van Tor Åge Bringsværd, gaan de beste vriendjes samen met hun knuffels Welpje en mevrouw Konijn, op reis naar Afrika. Daar gaan ze op zoek naar de moeder van een babyleeuw en beleven ze een hoop leuke dingen.

Win een iTunes code voor Casper en Emma op Safari

Wij mogen 4x een iTunes code voor deze film weggeven, waarmee je de film on demand kunt kijken. Met deze iTunes code kun je een film “huren” en heb je vervolgens 30 dagen de tijd om hem te bekijken. Wanneer de film eenmaal gestart is heb je 48 uur de tijd om de hele film te bekijken. In deze periode kun je de film meerdere keren afspelen, heerlijk voor een regenachtige, winderige najaarsdag toch?

unnamedWil je kans maken op 1 van deze codes? Laat dat dan hieronder weten en vergeet niet onze Facebookpagina te liken. Het Facebookbericht over deze winactie delen met je vrienden? Daar worden wij altijd blij van!

Op 23 oktober maken we de winnaars bekend.

Winnaars bekend

De winaars zijn bekend, check hier of jij binnenkort de iTunes code krijgt doorgemaild.

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button