Sinterklaas giveaway: persoonlijke Club van Sinterklaas video

Club van Sinterklaas | AllinMam.com

Vorig jaar hebben wij met veel plezier naar de verbaasde gezichten van de kinderen zitten kijken terwijl zij keken naar een videoboodschap van Sinterklaas. Zo mooi, de verwondering op die gezichtjes: “Huh? Hoe weet Sinterklaas nou dat ik al zonder zijwieltjes kan fietsen?” “Hoe komt mijn foto in zijn boek?” Ze begrepen er helemaal niets van.

Ook nu mochten we weer iets leuks bestellen, dit keer een videoboodschap van de Club van Sinterklaas. En weer is het ontzettend grappig; Sint die zijn grote boek niet compleet heeft en de pieten die hem gezamenlijk een handje helpen. Ten opzichte van vorig jaar beleven de pieten een nieuw avontuur en voor het persoonlijke gedeelte kun je foto’s, eigenschappen, complimentjes en opvoedtips toevoegen tot maximaal 8 personen. Niet alleen leuk om kinderen toe te voegen maar zeker ook heel grappig om eens een paar volwassenen erbij te zetten!

Dit jaar hebben wij onze 2 nichtjes en neefje in het boek erbij gezet. Het was even puzzelen om alle foto’s, geboortedatums, complimentjes en opvoedtips bij elkaar te zoeken (contact met de moeder is wel aan te raden) maar het resultaat mag er zijn! Omdat we nog 2 plekjes over hadden hebben we opa en oma ook een plekje in het boek gegeven. Sttttt! Niet vertellen, is een verrassing :-)

De video kun je als digitaal bestand ontvangen of via de post op dvd en optioneel kunnen extra cadeaus in de vorm van cd’s en dvd’s besteld worden. Bestel je de videoboodschap in digitale vorm dan kun je deze terugkijken op de pc of in de speciale Sint.tv app die verkrijgbaar is in de App Store.

Win een Club van Sinterklaas videoboodschap

Wil jij een videoboodschap van de Club van Sinterklaas winnen? Wij mogen een digitale video weggeven aan 1 van jullie waarmee je maar liefst 8 kinderen en/of volwassenen kunt verrassen. Laat in het contactformulier hieronder weten wie jij zou willen verrassen, wie weet kun jij volgende week de video gaan bestellen. Dinsdag 24 november maken we de winnaar bekend.

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Sint.tv

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button