Ouderschap

Cowboysbag luiertas Bourne; luiertas en shopper in één

Wie kent ze niet; de stoere, leren tassen van Cowboysbag. Sinds alweer een hele tijd combineert Cowboysbag het stoere uiterlijk van de voor iedereen bekende leren tassen met een praktische binnenzijde voor mama’s en papa’s met stijl in de Cowboysbag Bourne.

Cowboysbag Bourne; Cowboysbag luiertas

De Cowboysbag luiertas Bourne is van origine het model Banbury/Bolton maar overgoten met een nieuw sausje. De Bourne is gemaakt van mooi soepel leer en voorzien van een waterdichte en vuilafstotende binnenvoering waarin meerdere vakjes te vinden zijn voor het opbergen van flesjes, luiers en andere verzorgingsproducten. Een verschoningsmatje in dezelfde kleur als de voering wordt bijgeleverd evenals een afneembare schouderband waarmee je de tas gemakkelijk crossbody kunt dragen.

cowboysbag_bourne 1

cowboysbag_bourne

Cowboysbag luiertas ook als gewone tas te gebruiken

Ik heb de tas zelf al enige tijd in gebruik en ben er erg blij mee. Er kan een hoop in (dat is maar goed ook want ik neem altijd een hoop mee!), handig wanneer je een dagje op pad gaat met de kinderen. Ga ik zonder kindjes weg dan haal ik hun spulletjes er uit en heb ik een “gewone” shopper. Zo hoef ik niet van tas te wisselen en heb ik de Cowboysbag Bolton. Of de Cowboysbag Banbury… Ideaal!

Check hier het volledige aanbod Cowboysbag luiertassen.

Cowboysbag The DiaperBag

Ook het topmodel van Cowboysbag, “the bag” is verkrijgbaar als luiertas onder de naam “Cowboysbag The Diaperbag“. Dat deze tas favoriet is bij veel dames ontgaat vast niemand; je komt de tas veelvuldig tegen op straat. Zowel de luiertas als de originele tas, je weet het eigenlijk nooit omdat de tas er aan de buitenkant precies hetzelfde uitziet. Ook aan deze Diaperbag is dat dus het fijne, net als aan de Bourne, dat je met 1 tas alle kanten op kunt. Welke tas van Cowboysbag is bij jou favoriet?

Cowboysbag luiertas - AllinMam.com
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button