Kinderen

Cuddle twist | Review en winactie | gesloten

Kom je net uit een warm bad krijg je het meteen koud omdat er natte, koude haren in je nek plakken en omdat er koude straaltjes water over je rug naar beneden blijven lopen; iedereen met lange haren zal dit beamen. Bij ons is het altijd worstelen met die haren. Zelf hang ik altijd behendig mijn hoofd naar beneden wanneer ik onder de douche vandaan stap, leg een handdoek in mijn nek, rol deze om mijn hoofd en klaar is kees. Blijft lekker warm! Met Madee is het altijd gedoe. Het lukt haar nog niet haar hoofdje naar beneden te houden zodat ik hetzelfde bij haar kan doen en als het al lukt glijdt de hydrofiele doek binnen mum van tijd weer van haar hoofdje af.

cuddletwist_winactie-6406

Ik wist dus zeker dat de Cuddle twist handig zou gaan zijn, toen me gevraagd werd of we die willen testen. De award winnende Cuddle twist is een handdoekje dat al voorgevormd is. Je legt het over het hoofdje van je kindje, stopt de haartjes er aan de achterkant goed onder en draait het resterende gedeelde een paar keer om. Je legt het over het hoofdje heen en haalt het uiterste puntje door het elastiekje wat bovenop zit en voila; het gaat geen kant meer op! Ideaal. Het koppie blijft lekker warm en je kunt op gemak je kindje lekker afdrogen.

hoe_gebruik_je_de_cuddletwist

De Cuddle twist is gemaakt van bamboe wat 60% meer absorbeert dan katoenen handdoeken. De rand is mooi afgewerkt met een bies die zowel in wit als met roze stippeltjes verkrijgbaar is. Na het gebruiken is de Cuddle twist gemakkelijk aan een haakje op te hangen en snel weer droog. De Cuddle twist is verkrijgbaar voor €15,95 excl. verzenden bij o.a. Bol.comBen je benieuwd naar de andere handige producten uit de serie van Cuddle dry? Kijk dan op www.cuddledry.com

cuddletwist_winactie-6411

Win een Cuddle twist!
Wil jij ook zo’n handige Cuddletwist winnen voor jouw kindje? Like AllinMam én ons bericht over de Cuddle twist winactie op Facebook en vertel in een reactie waarom jij graag de Cuddle twist zou willen winnen. Wie weet kun jij deze handige handdoek binnenkort gebruiken om het hoofdje van je kindje lekker warm te houden tijdens het afdrogen! Op 30 september maken we de winnaar/winnares bekend.

cuddletwist_winactie-6403

Winnares bekend
Joyce van de Sande, jij hebt de Cuddle twist gewonnen; van harte gefeliciteerd! Wil je je adresgegevens naar ons doormailen? info@allinmam.com Alvast veel plezier met deze hippe handdoek!

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button