Demak’Up Detox Challenge | Giveaway

Verbaasd ben ik wanneer ik lees over een onderzoek waaruit blijkt dat maar liefst 42% van de Nederlandse dames naar bed gaat zonder hun gezicht schoon te maken, oftewel hun make-up te verwijderen. Buiten het feit dat je kussensloop de volgende ochtend is vergeven van de vlekken is het ook niet echt bevorderend voor de gezondheid van je huid. Dus. N.I.E.T. M.E.E.R. D.O.E.N.

Demak'Up detox challenge | AllinMam.com

Ja, ook ik maak me hier wel eens schuldig aan. Een enkele keer, dat dan weer wel. Maar daar heb ik de volgende ochtend meteen spijt van, wanneer ik het gevoel heb alsof mijn huid die lekkere nachtcrème enorm gemist heeft. En ook mijn kussensloop vind ik dan meteen viezig, ook al gebruik ik niet veel make-up.

Demak’Up vindt dat reinigen en goed zorgen voor je huid vele malen beter kan en heeft de Demak’Up Detox challenge in het leven geroepen; een challenge waarbij je wordt uitgedaagd 10 dagen lang je huid een heuse detox-kuur te geven waarmee het de aandacht krijgt die het verdient.

Een aantal dagen goede aandacht besteden aan mijn huid klinkt best aantrekkelijk dus ik dacht “kom maar op met die Detox challenge!” Want ja, ik ben dan ook wel weer 1 van die 72% van de vrouwen die open staat voor nieuwe reinigingsmanieren voor m’n gezicht.

Demak'Up detox challenge | AllinMam.com

De postbode levert hier dus een mooi pakket van Demak’Up af. In de doos vind ik allerlei reinigingsproducten van Demak’Up. Bijgevoegd zijn A5 flyers met recepten om je eigen masker, scrub en toner te maken en een kalender waarop staat wat je elk van de 10 dagen doet. Een doosje met Clipper Organic Detox Infusion thee maakt het pakket compleet; je kunt niet meer om de challenge heen.

Demak'Up detox challenge | AllinMam.com

Op de website van de Demak’Up Detox challenge staan allerlei tips om jouw gezicht goed te reinigen en daar vind je korte filmpjes waar de recepten worden uitgewerkt. Erg handig, het lijkt een beetje gek om een mix van aardbeien, havervlokken en honing op je gezicht te smeren maar als je naar het filmpje kijkt ineens niet meer.

Demak'Up detox challenge | AllinMam.com

Giveaway!
Wil jij jouw gezicht ook graag 10 dagen in de watten leggen? Wij mogen een Demak’Up pakket weggeven aan 1 van onze lezers. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag dit pakket zou winnen of wie je het graag cadeau zou doen. Op dinsdag 16 juni maken we de winnaar/winnares bekend.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button