Kinderen

Dieren onesie | Dé musthave van dit moment

Dé musthave van dit moment, een dieren onesie. Overal maar dan ook overal zie ik ze. Kinderen van vrienden dragen ze (zelfs in bed!), ik zie ze op carnaval foto’s,  in de verkleedkist bij mijn nichtjes en neefjes en twee weken geleden zag ik ze zelfs op de piste in Winterberg, waar diverse snowboard malloten in een dieren onesie me voorbij kwamen racen.

Een paar weken terug lieten we je al kennis maken met de dieren onesies die op dat moment verkocht werden bij Zeeman, nu kijken we naar andere grappige onesies die we tegenkomen op internet. Bol.com komt terug met 49 resultaten wanneer je zoekt op “dieren onesie kinderen” en we zien dat de onesies in vele verschillende dieren-modellen verkrijgbaar zijn voor kinderen vanaf ca. 5 jaar oud. De goedkoopste dieren onesie is van Boland en kost €10,99. Deze onesie heeft alleen een bovenlijf met capuchon in het model van o.a. een hond, een bij, een leeuw, een dalmatiër, een lieveheersbeestje, een eend of een pony. Een dieren onesie uit 1 stuk kun je bij Bol.com kopen vanaf €19,99 en in dit assortiment zijn heel veel verschillende dieren te vinden. Een topper is uiteraard de haas onesie; die zal de komende weken ongetwijfeld veel verkocht gaan worden met het oog op Pasen, alhoewel wij denken dat rondlopen in een konijn onesie of eend onesie ook niet zal misstaan.

 

Hierboven maken wehet je makkelijk en doen alvast een greep uit het aanbod. Als je op zoekt bent: veel plezier met zoeken en met het uiteindelijk dragen van je dieren onesie!

Op zoek naar andere leuke verkleedkleding voor kinderen? Lees dan over een Frozen Elsa jurk en over een Minion kostuum

Lees ook: Onesie van Zeeman | Kruip in de huid van een dier

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button