Schoolkinderen

Draken: race naar de rand | Netflix Original

Draken: race naar de rand | AllinMam.com

Wat zal Ole blij zijn als ik hem vertel dat er een nieuwe Netflix Original-serie komt, namelijk
“Draken: Race naar de rand”! Hij is idolaat van Hiccup en zijn vriend Toothless, zoals je al eerder hebt kunnen lezen in onze post met review van de dvd “Hoe tem je een draak 2”. Dat er nu een 13-delige serie komt is dus wel heel gaaf.

Hiccup en Tootless gaan weer nieuwe avonturen beleven in deze serie die te zien is op Netflix vanaf 26 juni. Ze ontdekken een doos vol geheimen, het mysterieuze Drakenoog. Wanneer ze op onderzoek uitgaan ontkomen ze niet aan gevaar, ze worden aangevallen door drakenjagers die ook de prehistorische doos met geheimen willen bemachtigen. Spannend en goed voor weer veel uurtjes kijkplezier!!

Wil je een voorproefje? Bekijk dan alvast de trailer van “Draken: race naar de rand”.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button