DUSHI moeder & kind sieraden

Ik ga het steeds meer merken; Madee houdt van tutten. Wanneer ik mijn haar föhn, wil zij ook even föhnen. Als ik een armbandje om doe, wil Madee ook een armbandje om. Oorbellen vindt ze prachtig en als ze een ketting in handen krijgt rent ze ermee door het hele huis. Liefst nog met een handtasje om haar arm. Erg benieuwd ben ik wanneer er twee doosjes voor me op tafel liggen met hierin een armband en ketting uit de moeder & kind sieraden collectie van DUSHI. Leuke felle kleurtjes, heerlijk zachte stoffen en het valt meteen op dat je er een fotootje in kunt plaatsen.

Dushi moeder en kind ketting en armband

DUSHI moeder & kind sieraden

Snel print ik een foto uit van Ole samen met een vriendinnetje, ze is gek op foto’s van Ole en ik ben benieuwd hoe ze reageert wanneer ze de ketting en armband uitpakt en Ole ziet. “Madee kom eens kijken wat ik hier heb?” Ik zit inmiddels op bed en ze klautert via het kastje bij me. “Ohhhhh dootje” roept ze wanneer ze de doosjes ziet. “Zullen we eens kijken wat er in zit?” Ze begint aan de deksels te trekken. Misschien verstandig wanneer ik haar even help bedenk ik me, voordat ze alles kapot trekt. Ze pakt de ketting en laat zich omrollen. “He Owe!!!” ze wijst meteen naar het fotootje. “Oooowwwwweeeee….” mompelt ze er achteraan.

_MG_2052

“Mama die?” ze wil het andere doosje ook openmaken en krabbelt weer overeind. “Ohhhh mooi!” ze pakt de armband uit het doosje en doet deze meteen om. “Mama ook Owe!” roept ze wanneer ze daar hetzelfde fotootje in ziet. Ze gaat parmantig zitten en gooit de doosjes opzij. Met het armbandje om kijkt ze me ondeugend aan, armpje omhoog zoals ze dat ook altijd doet wanneer ze met een handtasje loopt.

_MG_1978

“Mama ook?” Ze pakt de ketting en geeft deze aan me. Ik ga weer gezellig naast haar liggen, ze kruipt bovenop me, pakt de ketting terug en doet hem om m’n nek. “Mama mooooooi!” Samen bekijken we de ketting. Ik zie dat je er ook een stukje tussenuit kunt halen zodat deze korter wordt. Handig! Zo kan Madee hem ook om, al is hij nog steeds vrij lang. Aan de armband zit een zelfde sluiting; ik maak deze los en plaats het extra stuk van de ketting aan de armband. Handig! Zo is de armband ineens ook een ketting en op deze manier nog minder lang dan de korte versie van de ketting. Dit is de perfecte ketting voor Madee. Ze begint een beetje te rellen; rolt heen en weer, giert van het lachen en zwaait met de ketting boven haar hoofd. “Mooi mama mooi!” roept ze weer. Zo fijn, een blij kind!

_MG_2028

Wat is dit leuk om cadeau te geven óf te krijgen! Als kraamcadeau maar óók voor meisjes die al wat ouder zijn;  ik zie hoe gek Madee (2jr.) ermee is. De ketting is ook te gebruiken als soort wagenspanner door hem over de draagbeugel van de kinderwagen te schuiven of hem hier omheen te draaien. Goed voor uren kijkplezier. Hetzelfde geldt natuurlijk voor gebruik bij Maxi-Cosi, buggy of wipstoeltje. Of in de box. Eigenlijk kun je er veel verschillende kanten mee op! De mogelijkheid om een foto te plaatsen vind ik echt heel erg leuk;  door er foto’s in te plaatsen van jouw kindje zelf of van één van de mensen die ze lief heeft kun je de ketting steeds een persoonlijk tintje geven. De armband en ketting zijn o.a. te koop op de website van DUSHI voor respectievelijk €15,95 en €19,95.

Ik zeg: een ideaal en origineel kraam-, verjaardags- of Valentijnscadeau voor iedere mama met kleine dochter!

_MG_2009

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button