Dushi vingerpoppetjes

Té leuk, deze vingerpoppetjes van Dushi! Ole en Madee zijn er dol op. Het lukt me alleen maar niet leuk foto’s van hen te maken met deze kleine baasjes… ze zijn er zó druk mee! En feit blijft, dat wanneer je met de poppetjes speelt het het leukst is wanneer je zelf niet in beeld bent uiteraad. Vandaar dat we je kennis laten maken met deze ini-mini cuties zónder onze eigen cuties.

Een voorstelrondje Dushi vingerpoppetjes

Mag ik je voorstellen aan: Dunk, Flo, Rabbit en Chick! Geloof mij, dit kwartet zet binnen de kortste keren je hele huis op stelten. Althans, dat gebeurt hier. Manlief en ik duiken achter het eiland in de keuken, de kinderen op krukken aan de andere kant hiervan, vingerpoppetjes omhoog en voor we het weten hangen Ole en Madee gierend van de lach over het eiland. Na dit een paar minuten te aanschouwen weten ze niet hoe snel ze zelf met de poppetjes in de weer moeten. En uiteraard wordt er dan van ons verwacht dat wij met slappe lach over het eiland hangen.

Speciaal speelhuisje

Nog leuker wordt het natuurlijk om te spelen met Dunk, Flo, Rabbit en Chick in het speciaal voor hen ontworpen huisje! Dit schattige huisje gemaakt van stof bevat diverse raampjes, luikjes, deurtjes en opbergvakjes voor de poppetjes. Ook is het nog eens super makkelijk mee te nemen door het handvat bovenop.

dushi huis voor vingerpoppetjes

Wat kosten de Dushi vingerpoppetjes?

De vingerpoppetjes van Dushi zijn te koop voor €3,95 per poppetje. Het Dushi speelhuisje incl. 2 poppetjes kost €27,95 en ook is er een Dushi activiteiten autobus incl. 2 poppetjes verkrijgbaar voor €39,95.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button