Kinderen

Flitsende Naturino sneakers

We kunnen er niet om heen deze zomer; de kleurrijke sneakers uit de collectie van Naturino. Flitsende stappers die uit menig webwinkel-sneaker-overzicht van je scherm af springen. Wij kregen 2 paar toegestuurd en de schoenen worden meteen ruig aan een test onderworpen in de duinen.

Lekker felle Naturino sneakers

Als ik het pakket afkomstig van Naturino openmaak denk ik even “ai!”, de schoenen zijn wel héél erg roze. Ik vraag me meteen af of Madee dit mooi vindt. Ze is nogal van alles wat prinses-achtig is namelijk. “Wauw kijk eens!” Ik pak zowel de donkerblauwe als roze sneakers vast en laat ze aan Ole en Madee zien. “Mooi zeg” roept Ole, “Aan! Aan! Die wil ik aan!” roept Madee. Kijk dat is leuk! Ze trekken beiden de schoenen aan en ze gaan de hele middag ook niet meer uit.

Een aantal dagen later springen we in de bakfiets en gaan we lekker naar de duinen, ravotten in de bossen en zandkastelen maken op het strandje bij het meer. Ik vraag me af wie er als eerst begint te piepen dat er zand in de schoenen zit wanneer we het strand oplopen, ze hebben geen sokken aan. Maar ik hoor niets, ze vallen op hun knieën, trekken de schoendozen open en beginnen ze te vullen met zand. “Dit wordt de onderkant van het kasteel mam” roept Ole.

Naturino sneakers review | AllinMam.com

Goed ademend

Als ze even later de schoenen uittrekken voel ik geen zweterige voetjes, ondanks het dragen van de schoenen zonder sokken. Wat ik al verwacht had na het zien en voelen van de stof blijkt waar; het ademt goed door. Het fijne van Naturino schoenen vind ik dat de zooltjes er uit kunnen, heel handig na een bezoekje aan het strand maar ook om te laten drogen wanneer de schoenen nat zijn of gewoon om even te luchten.

Dit model Naturino sneakers is in een aantal verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder ook geel. Je zou ook nog kunnen wisselen met kleur veters, zo denk ik dat in beide schoenen groene veters ook niet zouden misstaan. Maar wij houden het voor nu bij de veters die standaard in de schoenen zitten.

Naturino sneakers review | AllinMam.com

Naturino sneakers review | AllinMam.com

De schoenen worden met veel plezier gedragen

Waar ik in eerste instantie bang voor was blijkt helemaal ongegrond; Madee wil maar al te graag de Naturino schoenen dragen, waarbij ze herhaaldelijk zegt “ze zijn wel een beetje erg roze mama”. Valt best mee hoor Madee! Dit resulteert de laatste weken wel in wat vreemde combinaties qua kleding; een POMPdeLUXE jurkje met deze flitsende sneakers eronder is niet helemaal mijn keuze, maar he, als zij het mooi vindt, helemaal prima :-)

Wil je weten wat dit mooie merk nog meer voor leuke schoenen in de zomercollectie van 2015 heeft? Neem dan een kijkje op de Naturino website.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button