Free a Girl winactie | Win een kookboek | gesloten

Slachtoffer worden van mensenhandel door de zware omstandigheden waarin je leeft. Vervolgens terecht komen in de kinderprostitutie. Gedwongen. De meeste mensen om ons heen zullen het zich nauwelijks kunnen voorstellen, maar het overkomt miljoenen kinderen over de hele wereld. Dagelijks… Voor hen is een uitweg ver te zoeken.

Free a Girl maakt zich sterk voor kinderen en jongeren t/m 23 jaar die in dergelijke situatie terecht zijn gekomen. Er worden kinderen bevrijd, opgevangen en gerehabiliteerd waardoor zij weer met vertrouwen een nieuwe toekomst tegemoet kunnen gaan. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Free a Girl aan 15 partnerorganisaties in verschillende landen binnen Azië maar ook in Brazilië, Kameroen, Moldavië, Turkije en zelfs in Nederland. Op deze manier heeft Free a Girl sinds de oprichting in 2008 bijgedragen aan de bevrijding van maar liefst 2.498 kinderen en de rehabilitatie van 3.210 kinderen. Enorme aantallen… desondanks zitten veel kinderen nog steeds gevangen in deze gedwongen prostitutie.

© schalke fotografie

Hoe meer geld, hoe meer vrije kinderen
Om deze kinderen te bevrijden is er geld nodig, veel geld. Hoe meer geld er beschikbaar is hoe meer kinderprostitutie er bestreden kan worden en hoe meer kinderen er worden bevrijd. In Nederland werft Free a Girl hiervoor donateurs en fondsen d.m.v. activiteiten waarvan de kosten zo laag mogelijk gehouden worden; op deze manier kan er zoveel mogelijk van de opbrengst direct naar de lopende projecten toe.

Nieuw initiatief: Free a Girl kookboek
In het voorjaar van 2013 besloten Rob Hermkens en Michiel Slegt Free a Girl extra te steunen door een kookboek te produceren waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting. De ambassadeurs van Free a Girl werden koks en gingen koken, wat resulteerde in het prachtig vormgegeven kookboek FEELGOOD FOOD waarin 30 wereldrecepten worden begeleid door mooie, sfeervolle foto’s van de kokende BN’ers.

free a girl kookboek Vivian Reijs

Mooi kerstcadeau
Door de aanschaf van het FEELGOOD FOOD kookboek (16,95 incl. verzenden) draag ook jij je steentje bij aan de projecten van Free a Girl. In deze tijd van het jaar met de feestdagen in het vooruitzicht brengt dit een dubbel mooie gedachte met zich mee; iemand blij maken met een mooi kookboek onder de boom én de stichting helpen met het bevrijden van vele kinderen uit mensonterende situaties.

feelgood food free a girl kookboekWinactie
Wij mogen een FEELGOOD FOOD kookboek verloten! Een kerstcadeau van Free a Girl voor één van onze bezoekers. Wil je kans maken op dit mooie kookboek? Geef antwoord op de vraag hieronder en laat je gegevens achter*. Op 24 december maken we de winnaar bekend.

Kun je niet wachten tot de loting, wil je de stichting sowieso steunen dmv een donatie of ben je blij eindelijk een mooi kerstcadeau voor onder de boom gevonden te hebben? Bestel dan hier een exemplaar van FEELGOOD FOOD.

Winnares bekend
Van harte gefeliciteerd Marye Mostert, jij hebt het FEEL GOOD FOOD kookboek gewonnen! Het kookboek komt z.s.m. jouw kant op. Alvast veel plezier ermee!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button