Kinderen

Gouden meisjesschoenen

Red rag meisjesschoenen voorjaars- en zomercollectie 2015 | AllinMam.com

Wat zijn ze weer leuk, de Red Rag gouden meisjesschoenen die we opgestuurd kregen voor Madee. Pracht en praal, wat wil een 3-jarig meisje nog meer? Maar veel meer meisjesvoeten zullen
komende maanden gehuld zijn in golden looks, zeker als het aan Red Rag ligt. Ik nam een kijkje in de collectie en zie hier een greep uit het assortiment gouden meisjesschoenen:

We zien goud niet alleen terug in kinderschoenen deze zomer, ook de zomercollectie kinderkleding wordt gesierd door gouden details. Zo kwamen we al gouden biesjes op vestjes en truitjes en gouden versiersels op broekjes tegen in de collectie van POMPdeLUX en ook in de damescollecties zien we het goud terug. Dus trek die zonnebrillen maar alvast uit de kast; die gaan we deze zomer nodig hebben met al dat glitter en geschitter!

Red rag meisjesschoenen voorjaars- en zomercollectie 2015 | AllinMam.com

Binnenkort: de stoere Red Rag schoenen voor Ole mét winactie voor Develab jongensschoenen!

Red rag meisjesschoenen voorjaars- en zomercollectie 2015 | AllinMam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button