Grindelwald, Zwitserland

“Kamperen in Grindelwald, Zwitserland??? Brrrr koud!!!” Was mijn reactie toen mijn man mij voorstelde dat te gaan doen toen we nog geen kinderen hadden. Gewoon even een weekje kamperen. Ik associeerde Zwitserland echter meteen met thermo-ondergoed en skisokken en niet met slaapzakken en tenten. Maar we gingen en ik werd op slag verliefd. Wat is het mooi in de bergen in de zomer!

We hadden onze tent opgezet op een kleine, eenvoudige camping in Lauterbrunnen en vandaar uit trokken we elke dag de bergen in. Gelukkig was het overdag mooi weer, ’s avonds was het tobben met een grondzeil over ons 1-laags (lees: niet waterdichte) pop-up tentje gespannen terwijl het heel hard regende en stormde; jaja, in de bergen kan het enorm spoken… Maar daardoor hebben we er nu superleuke herinneringen aan.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button