Lekker luieren in een kleurige hangstoel + winactie

Gek zijn we op de zomer, wie is dat niet? En heerlijk wanneer je op dagen dat het lekker warm is kunt luieren in een hangmat of een hangstoel. Knuffelen met je kids, luisteren naar muziek, een goed boek lezen of lekker appen met vriendinnen.

Een hangmat past niet in de tuin… maar een hangstoel wel!

Wij waren nog niet in het gelukkige bezit van een hangmat of een hangstoel, helaas. Alhoewel dat niet helemaal waar is, want jaren geleden kocht ik een hangmat in Thailand met het goede voornemen om deze bij ons in de tuin te hangen. Het is er nooit van gekomen, onze tuin leent zich niet voor een grote hangmat (lees: is te klein).

Een hangstoel neemt minder ruimte in beslag

Nooit eerder heb ik er bij nagedacht dat er ook hangstoelen zijn die veel minder ruimte in beslag nemen dan hangmatten. Deze hangstoel neem je heel gemakkelijk overal mee naartoe waarna je hem zo aan een dikke, laaghangende tak van een boom kunt hangen. Of je bevestigt hem aan een haak die al ergens in het plafond zit, van een veranda bijvoorbeeld. Ideaal! Ons plan is nu om een pergola in de tuin te maken waar we de hangstoel aan kunnen hangen. Ik kan niet wachten…

Topilex hangmatten en hangstoelen

De hangstoel die wij kregen opgestuurd van Tropilex, specialist in hangmatten en hangstoelen, gaat inmiddels overal mee naartoe. Altijd vinden we wel een plekje om hem op te hangen! Het model dat wij hebben, de Trinidad, is extra breed en we kunnen er zelfs met z’n drietjes in zitten. De hangstoel zit in een mooie opberghoes (van dezelfde stof) en deze kun je zo aan je schouder meenemen. Hup in de bakfiets, naar het park en relaxen maar!

tropilex hangstoel review en winactie AllinMam

Een hangmat of hangstoel van Tropilex is supersterk, extra dik geweven en gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Beter voor het milieu én leuker voor je portemonnee! Bij Hangmatgigant vind je een uitgebreid assortiment hangmatten en hangstoelen in de meest uiteenlopende kleurencombinaties.

Win een Tropilex hangstoel in kleur naar keuze GESLOTEN

Wij mogen een Tropilex hangstoel twv €59,00 naar keuze weggeven aan 1 van onze lezers! Laat hieronder in de reacties weten waarom jij graag zou willen winnen en naar welke stoel je voorkeur uit zou gaan. Wie weet laten we jou vrijdag 22 juli weten dat jij de winnaar/winnares bent!

Winnares bekend!

Check snel of jij de winnaar bent op onze pagina met winnaars!

*Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met Tropilex

Gerelateerde artikelen

Back to top button