Hatchibabies: Welke Hatchibabie komt er uit jouw ei?

Het is weer Hatchimalsdag! Elk jaar op 5 oktober wordt er weer een nieuwe Hatchimal opgenomen in de Hatchimals familie. Vandaag worden er door Spin Master wereldwijd 5 Hatchibabies welkom geheten: Cheetree, Ponette, Chipadee (exclusief bij Amazon), Koalabee (exclusief bij Walmart) en Monkiwi (exclusief bij Target). In Nederland kunnen we dus kennis maken met Cheetree en Ponette Hatchibabies. Jongens babies én meisjes babies! En het leuke is: degene die het ei cadeau krijgt weet niet of er een jongens Hatchibabie of een meisjes Hatchibabie uit het ei komt. Té leuk! Hatchibabies: Welke Hatchibabie komt er uit jouw ei? - AllinMam.com

Hatchibabies kopen | € 69,99 >>>

Zorgen voor de Hatchibabie in het ei

Het zorgen voor de Hatchibabie begint al wanneer hij/zij nog in het ei zit. Je kunt allerlei dingen doen met het ei (behalve laten vallen natuurlijk ;-). Heen en weer wiegen, aaien, kantelen, wrijven… noem maar op. Wanneer je het ei op een vlakke ondergrond zet kan het ook zelf heen en weer wiebelen. Je hoort in deze periode alle geluidjes al van de Hatchibabie en via de oplichtende ogen lijkt het wel of de Hatchibabie al met je wil communiceren.

Door verschillende kleurtjes geeft de Hatchibabie aan hoe hij/zij zich voelt. Zie je rood licht? Dan is de Hatchibabie overstuur. Wrijf wat over de onderkant zodat er weer wat rust in zijn koppie komt. Zie je wit licht? Dan is de Hatchibabie slaperig. Leg het ei op zijn kant en schommel het heen en weer tot het beetje in slaap valt. En zo zijn er nog 6 andere kleuren die weergeven hoe de mini Hatchimal zich voelt.

Het uitkomen van je Hatchibabie

Is er genoeg geknuffeld en gestreeld? Dat is de Hatchibabie klaar om uit te komen. Het licht verandert in snel tempo. Wanneer je over de onderkant van het ei wrijft moedig je Hatchibabie aan om uit te komen. Bovenop het ei verschijnt een breuk, die steeds groter wordt. Het is best zwaar om uit zo’n ei te komen dus de Hatchibabie vindt het maar wat fijn als je hem een handje helpt. Breek stukjes van het ei af zodat de Hatchibabie goed naar buiten kan komen. Je kunt nu ook goed zien of het een jongen of een meisje is! Is het ei helemaal kapot? Dan kan je mini Hatchimal “Hatchi birthday” zingen, té schattig!

Hatchibabie accessoires

Onderin het ei zitten nog een aantal accessoires verstopt die je helpen je Hatchibabie te verzorgen. Deze accessoires zitten apart verpakt, dus eigenlijk heb je nog 3 verrassingen om uit te pakken. Niemand weet namelijk hoe deze accessoires er precies uit zien. Hou de Hatchibabie accessoires altijd bij de hand om klaar te staan voor je diertje.

Ook na het uitkomen hebben Hatchibabies zorg nodig

Je Hatchibabie leeft! En dat zul je weten. Het is een echte baby, die veel aandacht nodig heeft. Ook na het uitkomen communiceert hij met je. Door geluid te maken maar ook door lichtgevende ogen. Dezelfde 8 kleuren ogen zie je voorbij komen. Je Hatchibabie kan moe zijn, zich opgeblazen voelen, verdrietig zijn of zich ziek voelen. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat je Hatchibabie zich weer helemaal goed gaat voelen. Dit kun je doen door hem te aaien, te knuffelen, goed te laten slapen en hem af en toe te kriebelen onder zijn voetjes.

Hatchibabies: Welke Hatchibabie komt er uit jouw ei? - AllinMam.com

Interactie met je Hatchibabie

Je Hatchiebabie heeft zorg nodig maar ook aandacht. Hij wil dingen leren! Speel spelletjes met je Hatchibabie, dans met hem of speel Kiekeboe. Wanneer je allebei de voetjes vasthoudt kan je vriendje je napraten, hoe leuk is dat?

Een Hatchibabie jongen of een meisje

Wanneer je een Hatchibabie gaat kopen kun je kiezen uit Cheetree, Monkiwi, Koalabee, Chipadee of Ponette. Je kunt niet kiezen voor een jongen of een meisje, dat is altijd een verrassing! Net als bij een echte baby :-) Hatchibabies zijn (in Nederland) te koop voor € 69,99.

Gerelateerde artikelen

Back to top button