Heelys shoes | Nieuwe rage

Heelys; schoenen met wieltjes

In Groot-Brittannië is het al jaren hot, in Nederland begint het nu pas echt aan te slaan; Heelys. Schoenen met wieltjes eronder, zgn rolschoenen. In 2007 is ook al een poging gedaan om de Heelys in Nederland bekend te maken maar dat was zonder succes. Nu lijkt het wel degelijk aan te slaan onder de Nederlandse bevolking en dan vooral onder de jeugd; de Heelys zijn niet aan te slepen.

Op Heelys kun je zowel rollen als lopen, hetzij een beetje op je voorvoet omdat de wieltjes iets uitsteken. Wil je een langer stuk lopen, dan kun je de wieltjes uit de zool klikken of naar binnen klappen, afhankelijk van merk en model. De rolschoenen zijn verkrijgbaar zowel in hoog als in laag model, in modieuze printjes, met veters, met klitteband, noem maar op. Het zijn serieus coole sneakers met hippe kleuren! De prijs varieert, maar ligt gemiddeld tussen de 60 en 80 euro.

Op veel basisscholen wordt al heerlijk door de gangen gerold op Heelys, maar daar zijn ze niet overal blij mee. De Crayenesterschool in Heemstede stuurde al een brief naar leerlingen waarin stond dat Heelys op school verboden zijn. Maar dat mag de pret niet drukken; thuis gekomen uit school kunnen de rolschoenen weer aangetrokken worden en dan rol je toch lekker thuis?

De leukste Heelys voor meiden

Wij gingen op zoek en vonden te gekke Heelys voor meiden! Welke zou jij kiezen?

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button