Schoolkinderen

Home | Kijktip voor het hele gezin

Home kijktip| AllinMam.com

Of we de DreamWorks Animation kaskraker Home willen bekijken en dan niet op dvd, maar via Digital HD. Nu was ik wel bekend met het kopen van films via Itunes en ook dit werkt erg makkelijk. Van het pr-bureau krijgen we een code toegestuurd welke we invoeren in Itunes en direct begint het downloaden van de film. Een kwartiertje later liggen we languit op de bank om deze swingende film te bekijken.

Home in het kort
De buitenaardse wezens Moefs nemen de aarde over en verplaatsen alle mensen naar een andere locatie. Eén van de wezentjes, Oh, maakt een ietwat klein foutje (iets met een uitnodiging :-) en houdt zich schuil voor zijn soortgenootjes waardoor hij Tip ontmoet, een meisje dat is achtergebleven. Samen gaan ze op zoek naar de moeder van Tip, die door de Moefs is weggehaald en dit doen ze in de auto van Tip die voor het gemak door Oh is omgebouwd tot een soort vliegende disco.

Home kijktip| AllinMam.com

In de film komt een hoop swingende muziek langs waarop je vast niet stil kunt blijven zitten, dat kunnen wij in ieder geval niet! En je blijft lachen om Oh, elke keer wanneer ik weer die scene zie waarin hij vertelt hoe hij aan z’n naam komt lig ik weer in een deuk. Té flauw maar ook weer zó leuk!

De film is inmiddels verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en 3D Blu-ray en natuurlijk kun je hem ook met Digital HD via Itunes downloaden zoals wij dat deden.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button