Met een app je eigen magazine maken

je eigen magazine maken
Fotoboeken maken; elk jaar weer een terugkomend ritueel. Zó leuk als het eenmaal klaar is maar zo’n gedoe om alles bij elkaar te zoeken, te selecteren en in een album te plaatsen! Vooral veel uitzoekwerk omdat wij foto’s maken met 2 telefoons en met een spiegelreflex. Afgelopen jaren heb ik het steeds weer netjes elke maand bij elkaar gezocht en alvast in mapjes op de computer gezet, waarna ik aan het einde van een jaar meteen het boek kon maken. Afgelopen jaar dus niet… En nu zit ik er enorm tegenaan te hikken!

Je eigen magazine maken met YourPhotoMag app

Een uitkomst toen ik mocht plaatsnemen in het testteam van een nieuwe app die binnenkort verkrijgbaar is: YourPhotoMag. Met deze app kun je een magazine maken van de foto’s die je op je mobiele telefoon hebt staan en het magazine krijg je in A4 formaat thuisbezorgd. Superhandig voor de foto’s uit 2015 die nog steeds op m’n telefoon staan te wachten om in een album terecht te komen!

Maak je eigen magazine met de YourPhotoMag app | € 3,95 ipv € 8,95

De app werkt fijn en binnen 5 minuten kun je je magazine klaar hebben en versturen. Je selecteert de foto’s die je wilt gebruiken (minimaal 36, maximaal 100) en je kunt de volgorde veranderen. Hou er rekening mee dat wanneer je vierkante foto’s selecteert de app deze foto’s staand afbeeld in het magazine. Ben je klaar met selecteren van de foto’s dan kun je per foto een tekst toevoegen als je dat wilt, maar dat hoeft niet. Je kunt de achtergrond van de pagina’s aanpassen qua kleur en design en uitkiezen welke foto je als coverfoto wilt gebruiken.Vervolgens kun je een titel toevoegen op de cover en een preview van het hele magazine bekijken. Tevreden? Dan kun je je magazine versturen!

Een magazine met korting bestellen

Weet jij ook niet wat je met al die foto’s op je telefoon moet? Maak dan ook een magazine met de YourPhotoMag. Ik mag onze lezers een introductiekorting aanbieden waardoor jouw eerste magazine geen €8,95 kost maar €3,95. Via deze link kun je meteen beginnen met het maken van jouw eigen magazine.

Binnen 2 weken krijg ik mijn magazine toegestuurd en uiteraard zal ik met jullie delen wat onze bevindingen zijn!

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met YourPhotoMag

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button