Je m’appelle hoodie

Wie vindt het niet fijn om te dragen; zo’n comfortabel zittende hoodie gemaakt van heerlijk zachte stof. Het is één van mijn favorieten, vooral in de zomer als het buiten toch wat fris is maar net te warm voor een jas. Wél een hoodie met een beetje slim-fit snit natuurlijk, zodat je niet het gevoel hebt dat je in een hobbezak rondloopt. En laten ze die hoodies nou verkopen bij Je m’appelle en laten wij er nou eentje opgestuurd krijgen!

Je m’appelle Le Hoodie L’Etoile

De keuze gaat uit naar blauw, misschien een beetje doorsnee en ik kan mijn ogen eigenlijk niet af houden van de witte bij het bekijken van de website maar wit voor de winter? Nee, niet handig voor mij! De Je m’appelle hoodie krijg ik thuisbezorgd in een prachtige doos waar je al blij van wordt als je hem ziet. Meteen passen natuurlijk! Hij zit als gegoten en ik doe hem voorlopig niet meer uit. Ok, straks misschien. Heel misschien.

Je m'appelle Le Hoodie L'Etoile review | AllinMam.com

Boutique Je m’appelle

Je m’appelle kleding wordt alleen online verkocht tegen zeer scherpe prijzen. Dit is mogelijk doordat er geen kosten gemaakt hoeven worden voor de retail en de marge die overblijft; daar heeft de consument profijt van. Tof toch? Zo zou de hoodie, als hij toch in de winkel zou komen te hangen, €99,95 kosten. Maar door het missen van de retail-schakel kost hij in de webshop maar €48,18. En nu komt het leuke:

Shop 3 items voor de laagste prijs!

Het leuke in Boutique Je m’appelle is het concept 3=1; Bestel 3 artikelen en je krijgt fikse korting. Zo kost de Je m’appelle hoodie bij aankoop van 3 items ineens nog maar €34,98 ipv €48,18. Zo goed als alles wat in de webshop verkocht wordt is met elkaar te combineren; jurken, vesten, broeken, sweaters en veel meer. Het uitzoeken van 3 items kan op deze manier geen hele opgave zijn :-) De collectie wordt elke twee weken aangevuld met nieuwe kleding, neem dus geregeld een kijkje om de nieuwste artikelen niet te missen. Jouw bestelling ontvang je, indien besteld voor 20.00u op een doordeweekse dag, de volgende dag voor €3,95 bij jou thuis. Bestel je voor meer dan €99,00 dan is bezorgen gratis.

Kennen jullie Je m’appelle? Zo ja, wat zijn jullie lievelings-items?

*Tot stand gekomen in samenwerking met Je m’appelle

Gerelateerde artikelen

Back to top button