Joy4Kidz kinderboeken abonnement

Het is ontzettend warm wanneer we ’s avonds thuis komen na een dagje weg en we 2 dikke enveloppen op de mat vinden. Zoals altijd zijn Ole en Madee meteen hyper en willen maar al te graag weten wat er in de enveloppen zit. Als ik zie wie de afzender is en aan wie de enveloppen geadresseerd zijn vertel ik ze dat ze het meteen open mogen maken. Twee minuten later zitten ze samen aan het eiland in de keuken heerlijk rustig en geconcentreerd door de stapel boeken te bladeren die ze in de enveloppen vonden.

De post komt bij Joy4Kidz.com vandaan, een kinderboeken uitgeverij met een duidelijk doel; het stimuleren van kinderen tot 12 jaar om meer met boeken te doen. Joy4Kidz biedt abonnementen aan waarbij je elke maand een kinderboekenpakket ontvangt, helemaal afgestemd op de leeftijd van jouw kind(eren). De pakketten zijn onderverdeeld in 4 groepen, geschikt voor verschillende leeftijden:
0 t/m 2: Kan bestaan uit leuke voorlees- en prentenboeken, voel- en doe boekjes, muziek en geluidsboekjes, boekjes voor in de douche & in bad, dieren en boerderijboekjes en nog veel méér!
3 t/m 5: De kinderboekenpakketten bevatten voorlees- en prentenboeken, herkennen en oefenen, stickerboeken, kleur- en knutselboeken, woord- en schrijfoefeningen en nog veel méér!
6 t/m 7: Hier zitten ondermeer knutselboeken, leren lezen en schrijf oefeningen, spelletjes en raadsels, reken- en teloefeningen in.
8 t/m 12: Hier kan men verschillende leuke kinderboeken van verschillende AVI-niveaus, leuke stripboeken, raadsels en puzzels, boeken met talenkennis, specifieke meiden of jongensmagazines in verwachten.

Voor elk kind wat wils

De pakketten worden samengesteld met boeken op het leer- en leesniveau van het basisonderwijs. Is jouw kind al verder dan dat zijn/haar leeftijd doet vermoeden, dan kun je uiteraard een pakket voor andere leeftijdscategorie bestellen, er zit best een overlap in de leeftijden. Omgekeerd geldt natuurlijk hetzelfde. Wij ontvangen 2 pakketten, voor Madee (pakket 3 t/m 5 jaar) en voor Ole (6 t/m 7 jaar).

Kinderboekenpakket voor 3 t/m 5 jaar

In het pakket van Madee zitten 4 boeken: “Sudoku met Dora”, een “Disney magisch kleurboek”, het “Studio 100 grote spelletjesboek” en leesboek “Mega Mindy en de botendief”. Het boekje van Dora blijkt een schot in de roos, binnen de kortste keren heeft Madee alle stickers die er in zitten op haar blote benen en voeten geplakt. Niet helemaal de bedoeling van het boekje maar ze heeft er wel veel plezier mee. De puzzeltjes die er in staan ziet ze meer als leuke en gezellige tekeningen maar het trekt haar nog niet echt er mee te doen wat eigenlijk de bedoeling zou zijn. Een dag later zit ze lekker te kliederen met water in het magisch kleurboek, waarbij ze de ene na de andere prachtige gekleurde tekeningen tevoorschijn tovert. Het grote spelletjesboek is voor haar nog te moeilijk, die bergen we voorlopig op in de kast. Dat is weer die overlap qua leeftijd; tussen 3 jaar en 5 jaar zit een wereld van verschil! Het boekje van Mega Mindy vindt ze erg leuk om uit voorgelezen te worden en de plaatjes bekijken blijft interessant.

Joy4Kidz kinderboeken | AllinMam.com

Kinderboekenpakket 6 t/m 7 jaar

In het pakket van Ole vinden we “Suske en Wiske op safari”, “Disney Big Hero 6 magazine”, “Studio 100 Rox doeboek” en het “Lekker bekken boek”. Het doeboek wordt er meteen tussenuit gevist en er wordt ijverig met pen gestreept in doolhofjes en andere spelletjes. Ondertussen weet Ole me meteen al te vertellen dat er in het Lekker bekken boek erg lekkere receptjes staan, dat had hij toch al even snel gezien. Grappig! En inderdaad, ik blader het boek door en dat ziet er gezellig en lekker uit. Wel iets meer voor meiden dan voor jongens in ons geval, maar er zullen ook jongens zijn die koken geweldig vinden. De stripboeken vindt hij ook steeds interessanter en helemaal nu hij op school zijn eerste woordjes aan het leren is kijkt hij graag in deze boekjes om te zoeken naar woordjes die hij al kan lezen. Kan hij het niet lezen dan doet de strip sowieso goed zijn werk; het verhaal vertelt zichzelf.

Joy4Kidz kinderboeken | AllinMam.com

Verrassing!

Het blijft natuurlijk elke maand een verrassing wat er in een pakket zit en misschien zit er best eens iets tussen wat niet helemaal de aandacht krijgt wat het eigenlijk verdient maar ik denk dat het misschien een paar maanden later zo maar heel anders kan zijn. Daarom is het ook fijn dat er elke maand 4 boeken komen, dan kun je zelf eventueel al iets apart leggen voor later. Feit is dat alle pakketten met uiterste zorgvuldigheid worden samengesteld en dat er continue feedback wordt gevraagd.

Wat kost nou zo’n abonnement?

Elk pakket heeft een winkelwaarde van €22,95. Je ontvangt altijd korting maar deze korting varieert en is afhankelijk van de duur van je abonnement. Zo betaal je €12,95 per maand bij een abonnement van 12 maanden, €13,95 bij 6 maanden, €14,95 bij 3 maanden en €15,95 voor 1 maand.

Wil je dit kinderboekenpakket proberen?

Wat ik écht top vind is dat iedereen kennis kan maken met een kinderboekenpakket voor maar €5,95. Daarbij moet wel vermeld worden dat, indien je het pakket na de eerste keer niet vaker wilt ontvangen, je dit even door moet geven aan de klantenservice anders ontvang je het de maand er op weer.*

Extra trigger om het pakket te blijven ontvangen is de spaarkaart die je bij je eerste pakket ontvangt, waarop je “Keesjes” kunt plakken. Een Keesje vind je elke maand verstopt op de bijgesloten kortingsvouchers voor attractieparken, musea en/of kinder-theatershows. Heb je een volle spaarkaart dan ontvang je een cadeaubon van Bart Smit t.w.v. €20,00.

Joy4Kidz kinderboeken | AllinMam.com

Wat vinden wij van dit kinderboekenpakket?

Wij hebben dit kinderboekenpakket toegestuurd gekregen voor een review en ik vind het een mooi concept! Het is toch een cadeautje voor de kids, elke maand zo’n boeken-pakket? Waar naar mijn idee wel wat extra aandacht aan besteed kan worden is de envelop. Bij 1 pakket was deze gescheurd, gelukkig waren de boeken niet echt beschadigd maar het is toch zonde wanneer dit wel gebeurt. Misschien een stevigere envelop of extra verstevigd bij de vouwen. Of een plat doosje, die zijn er ook voor door de brievenbus. Wij koppelen het terug :-)

Meer informatie?

Dat vind je op de website van Joy4Kidz!

*Wij kregen via Twitter een bericht van iemand die ons er op wees dat er vele klachten zijn over Joy4Kidz. Dit blijken over het algemeen klachten te zijn die al jaren over internet zwerven en inmiddels zijn afgehandeld of in behandeling zijn. Het lijkt vooral te gaan om betreffende het blijven ontvangen van kinderboekenpakketten ná het welkomstpakket, één van de voorwaarden waarmee je akkoord gaat op het moment dat je het welkomstpakket bestelt. Wil je na het eerste pakket géén pakketten meer ontvangen dan moet je het abonnement opzeggen. Aangezien onze ervaring met het ontvangen pakket heel positief is laten we, ondanks de vele klachten die te vinden zijn op internet, deze review tóch online staan.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button