Kinderen

Juice in the Box | Review

Vorige week schreven we al iets over alle voordelen van Juice in the Box, het herbruikbare en milieuvriendelijke drinkpakje. Wij kregen Juice in the Box thuis gestuurd en deden de ultieme test; het drinkpakje ging mee naar strand.

Juice in the Box mee naar strand

Aangezien onze kinderen bijna alleen maar water drinken was dat hetgeen waarmee het pakje gevuld werd. Terwijl de kids al lekker aan het spelen waren langs de waterlijn onderwierp ik het pakje aan een kritische blik en maakte er foto’s van.

Thuis had ik het al een keer gevuld en ondersteboven gehouden, klepje open, klepje dicht, rietje halflos gemaakt en inderdaad, het lekt niet. Het pakje voelt heel solide aan, robuust zelfs. Je geeft het met een gerust hart aan kinderhandjes en maakt je niet druk wanneer het valt. Het klepje gaat open dmv een scharnietje, met een druk op het witte knopje. Haal je alles uit elkaar dan heb je 3 onderdelen (drinkgedeeltje, rietje en deksel) en alles kan in de afwasmachine, makkelijk!

“Mam ik heb dorst!” daar komt de eerste naar me toe rennen. “He, heb je niet de Dopper meegenomen?” is het eerste wat ik hoor van Ole. Ik vertel hem dat dit een nieuw drinkpakje is en hij vindt het meteen interessant. Ik geef hem het pakje zonder het al open te maken. Ik heb zelf het idee dat er best wat kracht voor nodig is om het witte knopje in te drukken zodat het dekseltje open schiet dus dit wordt test 1. Hij onderzoekt het pakje en na aanwijzing van mij drukt hij op het knopje. Het dekseltje gaat open en schiet gelukkig niet met kracht door naar de andere kant want hij houdt het direct onder zijn kin.

“Mmm drinkt lekker!” roept hij. In mum van tijd is het pakje leeg. Het rietje is best breed dus er komt veel tegelijk uit, wat ik zelf prettig vind vooral voor Madee die toch vaak een beetje nipt. “Op!” Hij gooit het pakje op het kleed nog voor ik kan zeggen “Niet in het zand gooien hoor!” Pffff. Ik vul het pakje weer met water en even later loop ik naar Madee toe die lekker aan het tutten is bij het water. “Kijk eens Madee, even iets drinken”. Zij heeft het pakje al eerder gezien dus het nieuwe is er af. Ik moet het dekseltje wel open maken voor haar, ze heeft niet genoeg kracht in die kleine vingertjes om hard genoeg op het witte knopje te drukken.

Juice in the Box review | AllinMam.com

Ze bestudeert de Juice in the Box aandachtig om tot de conclusie te komen dat het wel een “heel mooi kleurtje is”. Ook zij drinkt met volle teugen, dit brede rietje is top, kom maar op met al dat vocht! Ik loop terug naar mijn plekje, ga zitten en als ik weer naar ze kijk heeft ze het drinkpakje naast zich neergelegd.

O nee!!! Niet in het zand! Voor ik het weet zie ik haar handje zand pakken en het over het pakje heen gooien. “End of Juice in the Box” denk ik meteen en ik pak het uit het zand. Ik veeg het zand er af en ik druk op het witte knopje. Het dekseltje wil niet meer open. Ik baal van mezelf; waarom ga ik dit ook “testen” op het strand????

De Juice in the Box schoonmaken

Als we thuis komen haal ik het dekseltje van het pakje af en hou het onder de kraan. Met gemak spoel ik het zand, dat echt overal tussen zit, weg. Gelukkig maar, het werkt weer net als voor de zandhoos! Ik was even bang dat dit echt het einde van het Juice in the Box drinkpakje was in huize AllinMam.

Superhandig dus, dit herbruikbare drinkpakje. Gebruik je veel pakjes met sapjes? Overweeg dan zeker deze Juice in the Box aan te schaffen, vul het zelf met een drankje en spaar zo gigantisch veel verpakkingsmateriaal uit. Je neemt het drinkpakje gemakkelijk overal mee naartoe, zelfs naar het strand. Doe wél voorzichtig met zand; het kan op zich geen kwaad voor het pakje zelf, je spoelt het zand wel weer weg maar als er geen water voorhanden is om het weg te spoelen heb je kans dat het dekseltje niet goed meer open gaat. Wij zijn fan en er komt hier in huis zeker nog een tweede Juice in the Box bij.

Juice in the Box is verkrijgbaar in diverse kleuren. Een Ice on the Box om drankjes koel te houden is bij te bestellen voor €6,50. Er zijn ook pakketjes te koop met Juice in the Box in verschillende kleurtjes.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button