Eindelijk; een nieuwe kinderfiets mét korting gekocht!

Eindelijk; de nieuwe fiets voor Ole is er! Ik schreef er al eerder over, de zoektocht naar een nieuwe fiets. We waren er nog niet helemaal over uit welk model fiets het zou moeten worden en we wilden dat hij er zelf ook iets over te zeggen had. Maar hij wist het zelf ook niet echt!

Gekozen voor sportieve fiets

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een sportieve fiets ipv een omafiets of een fiets met een rekje voorop. Deze laatste fietsen zijn over het algemeen vrij zwaar en het stuur is vaak breed, iets waarvan hij zelf aangaf dat dat niet zo prettig fietst.

Toen we er eenmaal over uit waren welke fiets het zou worden gingen we op zoek in diverse webshops, maar uit gewoonte checkte ik ook diverse kortingssites. Op ActiePagina.nl kwam ik een mooie kortingscode tegen van Bol.com en lieten ze nou net de Popal fiets die ik wilde bestellen ook daar in het assortiment hebben.

Voor korting sparen

Nu had ik al eerder eens via ActiePagina.nl een aankoop gedaan maar toen heb ik geen account aangemaakt; iets wat ik nu wél gedaan heb. Wat ik niet wist was dat je met een account punten kunt sparen waarmee je uiteindelijk weer vouchers kunt verdienen. Zo krijg je punten voor het plaatsen van een review, voor het toevoegen van een kortingscode en voor het gebruiken van een kortingscode bij aankoop.

Fiets met korting kopen via ActiePagina.nl - AllinMam.com

Binnenkort is het ook mogelijk om kortingscodes van ActiePagina.nl zelf te gebruiken, waarmee je ook punten spaart. Een hele wereld blijkt er dus te zitten achter al die kortingscodes!

Snelle levering en nog meer korting

De fiets werd snel geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten, al nam het wel wat tijd in beslag. Extra leuk was dat ik na het bestellen en betalen van de fiets een melding kreeg dat ik een voucher aan kon vragen twv €10,00 voor besteding bij Bol.com. Dat komt best goed uit in deze drukke maanden met feestdagen én verjaardagen.

Ik leer hier wel weer van dat het loont om het internet even af te struinen naar kortingscodes. Ik heb bij ActiePagina nu al een paar keer een kortingscode gevonden voor een webshop die ook al korting gaf op het product wat ik aan wilde schaffen en hoe leuk is dat, korting op korting!

Ben jij bekend met ActiePagina.nl en doe je hier wel eens iets mee? Struin jij het internet af op zoek naar kortingscodes of koop je meteen wat je nodig hebt?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close