Kobo Glo HD | e-reader of toch liever een boek?

Kobo GLO hd | kies je voor een boek of e-reader? | AllinMam.com

Boeken; ik vind ze prachtig. Maar meteen heb je daar ook mijn probleem; ik wil ze namelijk ook prachtig houden en dat lukt me niet als ik een boek meeneem in m’n tas. Het boek krijgt ezelsoren, er komen vlekken op… waar anderen vinden dat een boek hierdoor alleen maar meer charme krijgt door gebruikssporen kan ik me er kapot aan irriteren.

En daarom ben ik diegene eeuwig dankbaar die de dwarsligger heeft uitgevonden. Wat een handzame, fijne boekjes, superhandig om mee te nemen in je tas en zorgt niet voor extra gewicht in je koffer wanneer je gaat vliegen en van plan bent om 4 of 5 boeken uit te lezen. Maar; ook bij de dwarsligger komt er weer een probleem om de hoek kijken; er worden namelijk maar een beperkt aantal titels uitgegeven in dit formaat. Grrr!!! De man trouwens vindt de dwarsliggers waardeloos; veel te kleine letters en zelfs met bril kan hij het niet lezen.

Kobo GLO hd | kies je voor een boek of e-reader? | AllinMam.com

Dus als er gevraagd wordt of we de nieuwe Kobo Glo HD e-reader willen testen zijn we meteen enthousiast en nieuwsgierig. Ik heb nog nooit een e-reader in mijn handen gehad dus het is allemaal nieuw. Als de e-reader binnenkomt verbaas ik me over de grootte. Hij is hartstikke klein, ik had gedacht dat e-readers veel groter waren. Hij lijkt me meteen al heel makkelijk om mee te nemen in m’n tas. 1-0 voor de e-reader!

Ik maak een account aan op Kobo.com en ga meteen op zoek naar 2 boeken die ik graag wil lezen. In eerste instantie ben ik wat omslachtig bezig, ik zoek nl. op mijn laptop en zet de gevonden titels daar in mijn bibliotheek. Maar hoe krijg ik ze nou op de e-reader? Ja hehe, je moet natuurlijk ook op je e-reader inloggen met je Kobo account gegevens. Dan kun je daar net zo gemakkelijk titels opzoeken en downloaden… Dat krijg je als je dingen té snel voor elkaar wilt krijgen! Uiteindelijk is het zo gepiept en kan ik lekker gaan lezen.

Binnenkort een vervolg op deze post waarin ik jullie laat weten wat ik van de Kobo Glo HD vind. Geven jullie de voorkeur aan een e-reader of juist aan een boek? En waarom? Ik ben erg benieuwd!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button