Limango: kleding, speelgoed en meer kopen met veel korting

Het is alweer 3 jaar geleden dat ik voor het eerst hoorde van Limango, een online shop met allerlei leuks voor het hele gezin. Limango was nieuw voor mij, maar bleek toen al ontzettend groeiende te zijn en op weg de grootste online shop voor de familie van Europa te worden.

Elke dag snuffelde ik rond in het grote assortiment waar ik kleding, schoenen, accessoires en speelgoed tegenkwam. En het leuke kinderkledingmerk Dutch Design Bakery. Ik was meteen “verliefd” op dit kleurrijke, van oorsprong Nederlandse kledingmerk en kocht diverse rokjes, jurkjes en shirtjes voor mijn toen 1-jarige dochter. Later volgden aankopen als slaapzakken van Lodger en kleding van o.a. Noppies.

Waarom kopen bij Limango?

Ja, waarom kocht ik dit bij Limango en niet in een andere webshop? Dat is eigenlijk heel simpel: dat kwam door de prijzen. Limango heeft doorlopend acties waarbij voor een bepaalde tijd producten kunnen worden gekocht met kortingen oplopend tot 90%. Dan kun je nog eens lekker los gaan :-)

Niet alleen kleding en schoenen

Bij Limango vind je niet alleen kleding, schoenen en tassen. Zo vind je op dit moment mooie acties met BergHOFF keukenbenodigdheden (tot 60% korting), speelgoed van KidKraft (tot 45% korting), Schäfer beddengoed (tot 73% korting), geurkaarsen van Parks London (68% korting), VipDeluxe sieraden (tot 73% korting), Geographical Norway & Canadian Peak reiskoffers (tot 75% korting) en heel veel meer. Ook op gebied van reizen, koken en interieur kun je dus heel goed slagen bij Limango, voor lage prijzen.

Elke dag nieuwe acties

Nieuwe acties van topmerken starten elke dag weer. Topmerken van Nederlandse bodem maar ook internationale topmerken, wat zorgt voor een heel divers en gevarieerd aanbod aan producten. Ik moet bekennen dat ik al een hele tijd niet had ingelogd bij Limango en dat ik nu bij het inloggen enorm verrast wordt door alle lopende acties. Er zijn er zó veel meer in vergelijking met een paar jaar terug toen ik bovengenoemde producten kocht!

limango

Levertijden bij Limango

De levertijden zijn iets langer dan je normaal gewend bent bij een webshop. Dit komt doordat de bestellingen pas worden doorgegeven aan de leverancier wanneer een actie is afgelopen. Dan pas worden alle pakketten ingepakt en verstuurd naar de klant. Doordat leveranciers zich ook in het buitenland bevinden spreekt het voor zich dat dit allemaal meer tijd in beslag neemt. Wanneer je je hier op instelt geen probleem lijkt me, je bespaart immers een hoop geld:-)

Eenvoudig aanmelden bij Limango

Benieuwd naar wat Limango voor jou kan betekenen? Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden en lekker rondkijken bij alle lopende acties.

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Limango

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Limango algemeen 468x60
Back to top button