Win een Lodger knuffeldoekje

lodger_lover_overzichtDoekjes; het ene kindje is er dol op, een ander wil er niets van weten. Voor de kindjes die er van houden: Lodger heeft een serie mooie knuffel- en speendoekjes in het assortiment:

De Lover. Een superzacht knuffel- en speendoekje gemaakt van 100% katoen. Aan het speendoekje zit een lus die aan de rand geplaatst is, zodat je baby heerlijk kan knuffelen. Door het doekje aan de speen vast te knopen kan jouw kindje deze altijd gemakkelijk weer terugvinden.

lodger_lover_3Is jouw kindje van de doekjes en speentjes? Like onze Facebook-pagina én vul hieronder je gegevens* in en maak kans op zo’n Lodger knuffeldoekje.

Op 17 september maken we de winnaar/winnares bekend.

 

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button