Kinderen

LoFff | Ode aan de grote meesters

LoFff kinderkleding | AllinMam.com

Vorige week namen we een kijkje naar een van de jurkjes van het vrij nieuwe LoveStation22, het “zusje” van LoFff. Om het voor vele wel bekende LoFff niet te passeren willen we ook bij dit mooie meidenmerk even stil staan, alhoewel menig van-jurkjes-houdende-mama vast al het een en ander aan LoFff jurkjes, rokjes en vestjes in de kast heeft hangen gokken we :-)

Deze winter staat de collectie geheel in het teken van Nederlandse schilders uit het verleden. LoFff gaat met alle meiden op reis in het verleden om hen kennis te laten maken met de grote meesters, je vindt hiervan dan ook invloeden door de hele collectie heen.

Mondriaan, Escher, van Gogh; wandel je langs de collectie dan kom je ze allemaal tegen. Origineel! De verschillende tinten grijs door de collectie heen worden dmv details voorzien van mooie sprekende kleuren als Fuchsia, Cerise en Burgundy en hier en daar vind je wat goud. Een echte eye-catcher deze winter is natuurlijk de LoFff jas; een reversible jas met kunstbont en met de hand geborduurde bloemen op de kraag. Draai je de jas om dan is hij grijs gemêleerd. Welk meisje wil hier niet in rondlopen?

Kijk voor meer informatie over deze bijzondere collectie op de website van LoFff.

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button