Robins wonderlijke reis naar LoveStation22

Robins-wonderlijke-reis-naar-LoveStation22-AllinMam-2870

Velen van ons hebben al kennis gemaakt met het te gekke kledingmerk LoveStation22. Naast al die leuke hippe jurkjes en rokjes is er nu ook een heel gaaf kinderboek: Robins wonderlijke reis naar LoveStation22.

In dit boek probeert Robin samen met haar buurjongen Jeroen en haar dierenvriendjes Sam (ezel) en Tik (roodborstje) de wereld stukje bij beetje beter te maken. Uhm. Samen met haar dierenvriendjes? Ja! Ze kan namelijk praten met dieren, hoe leuk?

Robins wonderlijke reis naar LoveStation22 | AllinMam.com

Op zoek naar LoveStation22 komen ze onderweg allerlei “actuele” dingen tegen waarmee je thuis meteen interactief met je kinderen aan de slag kunt. Het boek staat nl. vol met vragen en tips over hoe we de wereld met z’n allen een beetje mooier kunnen maken. En dat zorgt hier thuis voor veel geklets; nieuwsgierig als ze zijn komen onze kids met veel vragen waarvan we antwoorden “een soort van” op kunnen zoeken in het boek en ook de tips voor een betere wereld schudden ze uit hun mouw. Mooi om te zien hoe simpel de oplossing soms kan zijn, als het aan een kind ligt.

Dierenweetjes

Erg leuk vinden wij de dierenweetjes; absoluut favoriet bij Ole en elke avond lezen we dan ook weer van 1 dier alle weetjes door. Ook wij leren veel uit het boek. Dacht ik al best heel veel te weten over dieren, hier staat echt veel interessants in en ik heb al meerdere keren ’s avonds verder gezocht op internet naar aanvullende informatie. Madee luistert weer liever naar het verhaal zelf maar dat is het mooie aan het boek, want verhaal en dierenweetjes wisselen elkaar om de paar bladzijden af. Echt een boek voor jong en oud dus!

Het verhaal is geschreven door cabaretière Madelijne Kool en is voorzien van prachtige illustraties, gemaakt door Wanda van Dijk. De illustraties op de pagina’s met dierenweetjes zijn van de hand van Frédérique Lucas.

Robins wonderlijke reis naar LoveStation22 is te koop voor €19.95, o.a. bij Bol.com.

*Bovenstaand product hebben wij toegestuurd gekregen om te testen. Wij geven hierover onze eigen eerlijke mening.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close