Magnetische muursticker met prinsen en prinsessen

Een aantal weken terug liet ik jullie de toffe magnetische muursticker van onze zoon zien en nu is het de beurt aan de magnetische muursticker die onze dochter met Kerstmis heeft gekregen; roze, prinsessen, prinsen… wat wil je als meisje nog meer?

Prinsen en prinsessen magnetische muursticker

De magnetische muursticker in de vorm van een wereldkaart past helemaal op de jongens slaapkamer, ik vind het ook gaaf dat hij op een donkerblauwe muur is geplakt. Net of de rest van de muur zee is! Op de meisjes slaapkamer doet alles heel lieflijk aan en het kan onze dochter niet roze genoeg zijn. Deze zoet gekleurde prinsessen muursticker past hier dus helemaal.

Elke avond voor ze gaat slapen wordt er nog even heen en weer geschoven met de prinses, gaan de deuren voor de slaapkamer dicht of worden ze voor de eetkamer geplaatst. Met of zonder ruitjes, want dat kan namelijk allebei! De prinses staat te wachten op haar balkon tot de prins op het witte (in dit geval bruine :-) paard langs komt en de tafel staat buiten al klaar met allemaal lekkere taartjes. Ook bij deze muursticker dus een hoop (30) kleine magneetjes die op elke plek geplakt kunnen worden, waar je maar wilt.

’s Morgens horen we zacht gebonk en geschuif wanneer ze de deuren van het prinselijk vertrek opent en de bloemetjes buiten op het tafeltje zet. Een nieuwe dag is aangebroken, ook voor de prins en prinses!

Lees ook: De leukste webwinkels met spulletjes voor de kinderkamer 

Zo nu en dan worden er magneten uitgewisseld; dan komt de ijsbeer een nachtje slapen in het kasteel of de prinses gaat op safari in Afrika. Maar ze weten precies welke magneet waar hoort en alle magneetjes gaan na een logeerpartij of vakantie-avontuur meteen weer terug naar hun eigen plekje!

Magnetische muursticker kopen met korting

Bij het schrijven van deze post zie ik dat de prinsessen muursticker momenteel is afgeprijsd van €39,95 voor €23,50 bij Bol.com. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau dan is dit echt een aanrader en iets waar je dochter vele uurtjes zoet mee zal zijn :-)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close