Makii turbo grote kleurplaat

Ik kon me als kind niets leukers voorstellen dan uren lang lekker kleuren, vooral als het buiten koud en guur was. Onze kids blijken met koud en nat weer ook echte huismusjes en kunnen voorlopig even vooruit met deze te gekke Turbo grote kleurplaat van Makii; een kleurplaat van maar liefst 91,4 x 150 cm!

Door Idris van Heffen en Mielo Pouwer uit Rotterdam werd Makii in 2013 opgericht, met het idee om gave, creatieve producten op de markt te zetten voor kinderen. Wat ons betreft is dat met de turbo grote kleurplaten goed gelukt! Naast de turbo grote kleurplaten verkoopt Makii in haar webshop ook art prints, kaarten en is er een app waarmee je je eigen prints kunt maken. Ben je echt helemaal fan van de Makii illustraties dan is er ook de mogelijkheid muurschilderingen te laten aanbrengen. Dus als je nog een plekje vrij hebt op de muur bij je thuis?

Makii Turbo grote kleurplaat

Het lekkerst en leukst met zo’n mega kleurplaat is natuurlijk languit liggend op de verwarmde keukenvloer kleuren dus ik moet me een beetje om de kids en het “kunstwerk in wording” heen manoeuvreren maar dat doe ik met liefde als ze zo lief bezig zijn.

Grote kleurplaat, makkelijk weer op te vouwen

Zijn ze het weer zat, dan is de turbo grote kleurplaat gemakkelijk weer op te vouwen en netjes te bewaren in de gezellig envelop, waarin je hem ook ontvangt via briefpost. De kleurplaat wordt bij bestelling vergezeld door leuke kaarten (ook om in te kleuren) én een leuke folder waarin uitgelegd wordt wat er op de turbo grote kleurplaat allemaal te zien is. En dat is wel fijn; hij is zó groot en er staat zó veel op, dat je anders door de bomen het bos niet meer ziet! In dit geval het museum, want dat is het thema van deze kleurplaat. Naast deze Op bezoek in het museum turbo grote kleurplaat zijn er nog 2 andere versies verkijgbaar: Op ontdekking in de stad en Op avontuur in de jungle.

De turbo grote kleurplaat kost €9,95 en is te bestellen via de Makii website.

*Bovenstaand product heb ik toegestuurd gekregen om te testen. Ik geef hierover mijn eigen eerlijke mening.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close