Geen stress; mama heeft alles onder controle!

Er verandert veel wanneer je een kind krijgt. Je bent ineens moeder! Het meisje is niet meer, vanaf nu ben je een echte vrouw. Met een kind. Er was een “jou” van voor je moeder werd en dan ineens is er een nieuwe “jou”.

Alles verandert wanneer je moeder wordt

Moeder worden gaat gepaard met veel nieuwe dingen. Maar zeg nou eerlijk, je wilt toch het liefst dat jouw leven hetzelfde blijft, maar dan mét kind erbij? Dat lukt bij sommige moeders best aardig, maar bij veel moeders ook niet! Dit kan de laatste moeders best onzeker maken en het idee geven dat het ze het allemaal niet goed doen. Het valt niet mee om alle balletjes in de lucht te houden en daar mag je best voor uit komen.

Mama heeft alles onder controle

Voor alle mama’s die gezegend zijn met een goed gevoel voor humor heeft Sofie Vanherpe het boek Mama heeft alles onder controle geschreven. Een heerlijk boek om doorheen te bladeren, lekker te lachen en te voelen dat je er niet alleen voor staat in het moederschap. Dingen waar je nu misschien een probleem van maakt worden ineens “kleiner” bij het lezen van dit boek. Op elke bladzijde staat wel iets geschreven wat je herkent en dat voelt gewoon goed. Het boek is op hilarische wijze vormgegeven met illustraties van Emma Thyssen. Eenvoudig, maar grappig en zó veelzeggend :-)

Grappig en herkenbaar, alsof het voor jou geschreven is

Ja je ziet het goed, het lijkt jouw kleuter wel die daar enorm gefrustreerd staat te tetteren dat hij naar huis wil terwijl jij tijdens het koffie drinken bij een vriendin net lekker zit te kletsen. En dat stukje wat gaat over “scheidingsangst” is jou zeker ook op het lijf geschreven?

Een boek waar iedere moeder een smile van oor tot oor van krijgt en alles weer eventjes kan relativeren!

[bol_product_links block_id=”bol_5841c2d25829a_selected-products” products=”9200000057347675,9200000057289537″ name=”mama heeft alles onder controle” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”630″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

*Dit artikel bevat affiliate links

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button