EropUit

Monster Jam 2016 – Spectaculair dagje in de Kuip

Door Chantal – Als we van AllinMam.com een paar maanden terug de vraag krijgen of we naar Monster Jam in de Kuip willen reageert mijn neef Marnix (13) meteen enthousiast. Zelf hadden we dit uitje niet zo snel bedacht. Na de snelle:”ja leuk!” worden we door de reclames toch wel steeds enthousiaster.

En dus vertrekken we op 2 juli bepakt met een rugzak met wat versnaperingen op weg naar de Kuip in Rotterdam, waar dit spektakel voor het eerst in open lucht plaatsvindt.

Als we een poosje in de rij hebben gestaan voor een parkeerplek kunnen we al heel snel de Kuip binnen. Bij onze kaarten zitten ook toegangskaarten voor de Pitparty. Voor de niet ingewijden onder ons: dit is de enige manier om voorafgaand aan de show de coole trucks van heel dichtbij te bewonderen. Je kunt op de foto met de bestuurders van de trucks en een handtekening scoren, of natuurlijk een leuk aandenken kopen van je favoriete bestuurder.

Lees ook: Win 4 kaarten voor Monster Jam in de Kuip 

Na wat te hebben gedronken gaan we op zoek naar ons plekje. Rij 3 vak Q, vanaf hier hebben we een prima uitzicht. Ondertussen wordt het publiek al wat ” warm” gemaakt door leuke weetjes over de rijders, de auto’s etc. De show kan nu dan echt beginnen! De show begint met wat races tegen elkaar. Vervolgens een hoop knetterende motoren, opstuivend zand, vuurwerk en veel crashende voertuigen! Het is zowel voor Kai met zijn 6 jaar als voor ons erg leuk. Dit jaar zijn er wat extra’s zoals bijvoorbeeld de stunt dwars door 11 auto’s heen met stuntmotoren, heel spectaculair om te zien.

Een aantal tips voor een bezoek aan Monster Jam

Zorg dat je op tijd van huis gaat want het kan best heel druk zijn, vooral bij het parkeren. Via de site wordt geadviseerd oordopjes mee te nemen (die kun je daar uiteraard ook kopen) en dat is absoluut geen overbodige luxe. Eet- en drinkgelegenheden zijn er genoeg, maar je kunt en mag ook gewoon je eigen spullen meenemen wat erg prettig is als je met een grote club bent.

Het is gaaf om dit zo mee te maken, zeker iets wat voor herhaling vatbaar is!

*De video is een compilatie van beelden van Chantal en beelden van Hans die samen met zijn zoon ook Monster Jam 2016 bezocht. 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button