Kleurrijke feestdecoratie + win een naamslinger

Een paar weken terug hadden we met het gezin iets te vieren: we waren met z’n vieren precies 100 jaar oud. Omdat we eigenlijk nooit feestjes geven (buiten de kinderverjaardagen om dan :-) en omdat we ook nog eens allemaal in de winter jarig zijn vonden we dit een goede reden om een feestje te vieren… met mooi weer!

Kleurrijke feestdecoratie

Ik had het helemaal in mijn hoofd zitten, zo’n buitenfeest. Zonnig, veel ballonnen en vlaggetjes… feestelijk, het moest er feestelijk uit zien! Het was nog best wel spannend want de week voorafgaand aan het feestje kwam de regen dagen achter elkaar met bakken uit de hemel. Nu hadden we op de feestlocatie wel de mogelijkheid om naar binnen te gaan maar niet met zoveel mensen… Zelfs ’s morgens regende het nog even maar daarna kwam de zon door en was het prachtig weer.

Veertig meter vlaggetjes-slingers had ik een tijd geleden al ergens gekocht maar er kon best nog wat kleurrijke feestdecoratie bij. Ballonnen, nog meer slingers, party props… ik zocht het allemaal uit bij de Slingershop, een webshop met alleen maar feestdecoratie. Ze hebben hier te gekke folieballonnen, tasselslingers, waaiers, pom poms en veel meer.

Ballonnen gevuld met helium

Wat ik heel graag wilde op ons feestje waren ballonnen gevuld met helium. Hoe dat precies werkte wist ik niet; ik had het idee dat je dan altijd naar een feestwinkel moest op de dag zelf en met een auto vol ballonnen naar je feestlocatie zou rijden. Niet dus! In de Slingershop kun je verschillende heliumtanks bestellen waarna je op je gemak de ballonnen ter plekke kunt vullen. Mijn vader was zo lief om deze taak op zich te nemen, hij vulde met de tank ongeveer 30 ballonnen.

In eerste instantie wilde ik zware blokjes of iets dergelijks op de grond waar de ballonnen aan bevestigd zijn, aan lange koordjes of lintjes. Uiteindelijk hebben we de ballonnen toch aan de zijkanten van de partytenten vastgemaakt, net zo makkelijk!

Party props, prinsessen- en dierenballonnen

We hadden een hele doos met knutselspulletjes op een aantal tafels staan en bij de Slingershop bestelde ik verschillende sets met party props en dieren ballonnen. De party props waren een regelrechte hit! Overal zag ik ze voorbij komen, té leuk. Kinderen liepen er mee rond te rennen en ze waren ook aanwezig op de foto’s die ik samen met mijn vriendinnen maakte. Altijd lachen met die props! De dierenballonnen hadden we expres nog niet opgeblazen, we dachten dat is leuk voor de knutselende kinderen. Maar ze zijn allemaal in de verpakking blijven zitten; die bewaren we dus voor de volgende kinderverjaardag!

Ontwerp je eigen naamslinger

Wat in de Slingershop meteen opvalt zijn de slingers die je zelf kunt ontwerpen. Kleurtjes, teksten en figuurtjes; alles kun je zelf bepalen wanneer je je eigen slinger ontwerpt. Het ziet er meteen al feestelijk uit, die naamslinger. Omdat wij al gekleurde vlaggenlijnen hadden vond ik zilverkleurig wel leuk, maar in de webshop zien de gekleurde er ook leuk uit. Gaaf voor een kinderverjaardag!

Kleurrijke feestdecoratie + win een naamslinger - AllinMam.com

Winactie: maak je eigen naamslinger

Twee van onze lezers mogen we blij maken met een naamslinger, die je zelf kunt ontwerpen. Leuk voor een kinderverjaardag, voor een baby die geboren is of voor een andere feestelijke aangelegenheid. Jouw eigen persoonlijke slinger :-) Wil je kans maken op 1 van de 2 slingers die we mogen weggeven? Zorg dan dat je ons volgt op Facebook. Laat daarna hieronder een reactie achter waarin je vertelt wat voor soort slinger je zou maken en voor welke gelegenheid dat dan is. Wie weet maken we jou binnenkort blij! De winnaars maken we op 3 oktober hier op de site bekend. Zorg dat je je goede email adres achter laat anders kunnen we geen contact met je opnemen :-)

Winnaars bekend

De winnaars van de naamslinger zijn bekend. Kijk snel op de pagina met winactie winnaars of jij één van de gelukkigen bent!

Bestel je feestdecoratie met korting

Heb je binnenkort een feestje en kun je wel wat feestdecoratie gebruiken? Maak dan gebruik van de kortingscode AllinMam en krijg 20% korting bij de Slingershop. De kortingscode is te gebruiken tot 31 december 2017.

Kleurrijke feestdecoratie + win een naamslinger - AllinMam.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button