Verrassing! We gaan een nachtje naar Thermen Bussloo!

“Schatje, wakker worden. Ole wil je iets vertellen!” Ik voel dat er zachtjes aan me geschud wordt. Ik ben al wakker maar wil eigenlijk nog niet écht wakker worden. Madee was vannacht weer behoorlijk in de weer en het gegeven dat ik na een etentje gisteravond pas om 01.30u in mijn bed lag helpt ook niet echt mee.

Ik doe mijn ogen open. Ole zit samen met Madee naast me op bed en houdt de Iphone voor mijn neus. Hij drukt op het knopje “play”. Ik zie Ole close-up in beeld. “Mama, jij gaat vandaag met papa mee”. Dat was het. Het filmpje is afgelopen. Ik kijk Ole aan. “Naar een otelletje mama, jij gaat met papa mee naar een otelletje en restrantje”. Ik kijk hem vragend aan en denk na. “Nee dat kan niet, want opa en oma komen vandaag een dagje, we gaan samen fietsen. Met de bakfiets” zeg ik tegen Ole. “Ja, inderdaad, opa en oma komen. Valt het kwartje al?” zegt papa er meteen achteraan.

Het kwartje valt. Wij gaan samen weg? En opa en oma komen oppassen op de kindjes? Ik kan het eigenlijk niet geloven. We zijn, sinds Ole en Madee er zijn, helemaal nog niet met z’n tweetjes weg geweest. Madee kan zo draken ’s nachts en daar wil ik andere mensen niet mee belasten; het is dus pas 2x voorgekomen dat ze bij opa en oma sliepen. Eén keer voor een feest ver weg en een keertje voor een bruiloft. Nu kan ik niet anders; ik moet mee! Ik spring uit bed en voel het adrenaline-peil in m’n lijf stijgen. Heerlijk!

Nachtje Thermen Bussloo

Papa blijkt er al maanden mee bezig te zijn, met het regelen van dit uitje. En vooral met het geheim houden ervan. Had hij eindelijk een weekend gevonden dat het schikte voor hem, ivm hockey en voor mijn ouders, brandt een gedeelte van het complex af. Dus moest er een nieuwe datum geprikt worden. We hebben het over Thermen Bussloo, een groot sauna-gebeuren met luxe hotel erbij. Negen weken zijn ze dicht geweest voor renovatie, sinds vorige week is alles weer open.

Ik hoef maar weinig in te pakken; mijn moeder is er al eens geweest en ze vertelt me dat je daar zelfs eet in je badjas. Klein koffertje mee dus voor ons tweetjes, kindjes dikke knuffels geven en opa en oma alvast heel erg bedanken. En veel plezier wensen met de kindjes natuurlijk.

Wat een luxe als we er aan komen! Het is er prachtig. Alleen de entree al. De kamers zijn super luxe; prachtig opgemaakte bedden, giga flatscreen aan de muur en een badkamer met regendouche waar je “u” tegen zegt. Rond de middag liggen we in het water van 1 van de kruidenbaden, pakken we steeds een andere sauna, lunchen we heerlijk en genieten buiten van de zon. ’s Avonds om 22.00u houden we het voor gezien, we zijn kapot. We kijken uit naar een nacht ononderbroken slapen.

De volgende dag na een overheerlijk ontbijt (in badjas) duiken we weer de sauna in. Het is alweer heerlijk weer, zon en af en toe een wolkje. Wat is dit genieten! Hoe graag ik ook bij mijn kindjes ben, dit doet een papa en mama goed. Al zijn het “maar” 2 dagen, het lijken er veel meer. Zondagmiddag lunchen we nog heerlijk in het zonnetje en daarna springen we weer in de auto, naar huis. We kunnen niet wachten om onze bloedjes weer te zien en van hen te horen hoe hun weekend met opa en oma was.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button