Naturino regenlaarsjes

Het is weer herfst en goed ook. Het waait, de straten liggen vol met bladeren en het regent. Best vaak. Reden voor de kids om elke dag te vragen of ze hun kaplaarsjes aan mogen, want daar kunnen ze lekker mee kliederen in plassen en door de stapels bladeren heen banjeren. Eerlijk gezegd vind ik het wel prima laarsjes aan, geen gedoe met veters strikken! Ze kunnen ze makkelijk zelf aan doen. Toen de vraag kwam of wij Naturino regenlaarsjes wilden testen zeiden we dus geen nee; kom maar op met die regenlaarsjes.

Blauwe of roze laarsjes?

Door de vriendelijke meneer van PostNL worden 2 paar mooie regenlaarsjes bezorgd. Blauw en roze; dat is meteen duidelijk! Geen ruzie over wie wat aan trekt. Toevallig is het op de dag dat we de laarsjes voor het eerst aantrekken mooi weer dus we besluiten lekker het land in te gaan en de koeien op te zoeken. Helaas staan die helemaal aan de andere kant maar dat mag de pret niet drukken. We klimmen over het hek en kijken of we ze toch nog naar ons toe kunnen lokken.

Even de aandacht weer richten op de regenlaarsjes. Wat mij meteen opvalt is dat de schacht niet te smal is, wat ik erg prettig vind voor de wat vollere kuitjes van Madee. Met eerdere laarsjes heb ik best wel vaak problemen gehad met een jeans of andere broek die dan net wel of net niet in het laarsje past. En is het koud en heeft ze dikke sokken aan dan is het helemaal een gedoe! Dat is met de Naturino laarsjes niet het geval; ze komt er gemakkelijk in, mét jeans aan.

naturino regenlaarsjes

Gemaakt van natuurrubber

Naturino laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber en voorzien van een waterdichte coating. Hierdoor blijven de voetjes niet alleen droog maar ook lekker warm. Heel handig zijn de uitneembare zooltjes; mocht er van bovenaf toch onverhoopt water in de laarsjes terecht komen dan kun je de zooltjes er dus uithalen en buiten de laarsjes laten drogen.

naturino regenlaarsjes

Mooie effen kleuren

Waar ik wel van houd zijn de effen kleuren. De laarsjes passen eigenlijk overal bij. Misschien dat daarom veel kaplaarsjes wel in effen kleuren gemaakt worden? Madee vindt het nog een beetje lastig maar Ole trekt de laarsjes ook zelf gemakkelijk uit dmv de daarvoor bestemde blokjes op de hiel. Hij staat op 1 voet, zet de voorkant van de laars aan zijn andere voet op het randje en tilt de voet waar hij op staat omhoog. Superhandig!

naturino regenlaarsjes

Ook al staan er nu nog Disney regenlaarsjes in de gang, wanneer we gaan wandelen in het bos, op strand of in de duinen, of wanneer het regent, Ole en Madee pakken elke keer de Naturino laarsjes. Als ik vraag waarom ze deze pakken en niet de Disney laarsjes krijg ik standaard het antwoord “Oh mahham! Gewoon omdat ze lekkerder zitten!” Kijk, dat willen we horen; Naturino regenlaarsjes zitten lekker!

naturino regenlaarsjes

Naturino regenlaarsjes zijn o.a. te koop bij Kleertjes.com voor  €29,99.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button