Naturino sneakers met rits op juiste plek

We zijn inmiddels aardig bekend met de mooie, kwalitatief prachtige schoenen van Naturino! Ze worden dan ook veelvuldig gedragen, vooral in het weekend want de schoenen die we hebben van Naturino zijn voor Ole niet zo makkelijk voor school ivm de veters. Hij kan nog geen veters strikken dus het is handiger om dan schoenen te dragen met klitteband.

Klitteband is handig

Maar… ik vind schoenen met klitteband vaak zo suf! Tenzij het echt leuke sportschoenen of stoere sneakers zijn, dat is natuurlijk wel weer leuk. Meerdere keren hebben we schoenen gehad met ritsen aan de binnenzijde van de schoen maar die gaan vaak open tijdens het lopen en met aantrekken worden ze geforceerd met als gevolg een kapotte rits. En dus grijpen we maar weer naar de sneakers en sportschoenen mét klitteband voor op school.

Rits op andere plek

Super dus dat we deze stoere  Naturino sneakers mogen testen waar de rits op een andere plek zit, nl naast de veters en dus loopt deze met de vorm van de voet mee. We hebben in het begin toch steeds de veters los gemaakt maar inmiddels kan Ole ze goed zelf aan en uit doen door de rits te gebruiken. Het lijkt wel of er minder druk op de rits staat nu hij op een andere plek op de schoen zit; tijdens het lopen gaat hij niet open en Ole zit er niet met brute kracht aan te trekken om hem open of dicht te krijgen.

Naturino kinderschoenen

Naturino kinderschoenen

Naturino kinderschoenen

Ben jij ook klaar met ritsen die altijd kapot gaan? Dan kan ik je dit model echt aanraden. Buiten het feit dat de rits op een perfecte plek zit zijn de schoenen van Naturino van zeer mooie kwaliteit en hebben een leren voetbed dat uitneembaar is.

O.a. op Kleertjes.com vind je veel sneakers van Naturino voor zowel jongens als meiden.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button