Film/serie

Netflix Original | Bloodline

Bloodline Netflix original | kijktip AllinMam.com

Ja hoor het is weer zover, we hebben (alweer) een nieuwe obsessie; kijken naar Bloodline, de nieuwe Netflix Original.

De Rayburns runnen een resort op de Florida Keys en wonen hier ook. Hun leventje is rustig maar zo nu en dan wordt het wat grillig als Danny, het zwarte schaap van de familie, op bezoek komt. Dit duurt nooit lang, want hij verdwijnt altijd weer net zo snel als hij verschijnt.

Wanneer hij dit keer, na het bijwonen van het 45- jarig jubileum van het familieresort besluit te blijven gebeurt er ineens van alles. Een verborgen familiegeheim komt stukje bij beetje aan het licht en dit gaat niet zonder slag of stoot. Het zorgt in ieder geval voor de nodige spanning, zowel bij de Rayburns als bij ons! En niet alleen spanning tijdens het kijken maar ook overdag wanneer we inplannen om ’s avonds in ieder geval 1 aflevering te kijken, wat helaas niet altijd lukt. Absoluut een kijktip!

Bloodline Netflix original | kijktip AllinMam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button