Win de nieuwe K3 dvd “dansstudio”

De kleine K3 fans kunnen weer helemaal los op de muziek van K3 nu de nieuwe dvd “dansstudio” in de winkels ligt. Op de dvd staat uiteraard 10.000 luchtballonnen, dé hitsingle, maar ook Oya lélé en MaMaSé! missen natuurlijk niet. Naast deze toppers kunnen de kids ook genieten van Jodelee, Kus van de juf, Jij bent de bom!, Kusjessoldaten en Als het binnen regent.

Al kijkende naar de dvd kunnen de kleine dansfanaten de enige echte K3 choreo’s leren want Hanne, Marthe en Klaasje doen alle danspasjes piekfijn voor. Hebben de kids de danspasjes van een liedje onder de knie dan kunnen ze na de les kijken naar de originele videoclip en lekker meedansen, volledig in de maat!

de nieuwe K3 dvd - AllinMam.com

Win de nieuwe K3 dvd – gesloten

Wij mogen 2 nieuwe K3 dvd’s verloten onder onze bezoekers. Wil jij kans maken op 1 van deze dvd’s? Laat dan in een reactie hieronder weten voor wie je de K3 dvd zou willen winnen en vergeet ons niet te volgen op Facebook. Maandag 13 juni maken we de winnaar/winnares bekend via Facebook!

Wil je niet wachten op de uitslag van de winactie? De nieuwe K3 dvd dansstudio is te koop voor €11,99 bij Bol.com.

Winnaars zijn bekend

Je vindt ze op de pagina met winnaars!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button