Ode aan het prachtige Nepal

 reizen naar India
 reizen naar Nepal
Slide 3 | reizen naar India
reizen naar Nepal
reizen naar Nepal
reizen naar Nepal
reizen naar India
Ode aan Nepal na aardbeving | AllinMam.com

    Nepal, prachtig Nepal…

    Met heel veel goede herinneringen denk ik terug aan dit prachtige land en haar mooie mensen. De natuur, de cultuur, de witte achtduizenders, de mooie gezichten, de prachtige gebouwen… De laatste week denk ik ook veel aan Nepal, maar mijn gedachten zijn totaal anders. Ik blader door mijn fotoboeken en bekijk de foto’s die ik online heb staan. Hoe zou het met dit meisje zijn? Heeft dit jongetje de ramp van vorige week overleefd? Zou deze vrouw haar kind niet verloren hebben? Wat is er over van de prachtige oude gebouwen? Is de Bodnath stupa nog heel? Hoe gaat het met de mensen die de bergen niet uit kunnen? Veel vragen, weinig antwoorden.

    Ik denk aan Nepal, elke dag. En ik wens iedereen die daar is, verliezen te verwerken heeft, zijn/haar leven weer op de rit moet zien te krijgen en een ieder ander die er op welke manier dan ook mee te maken heeft heel veel, maar dan ook heel veel sterkte.

    In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
    Back to top button