Kinderen

Okki abonnement op kindertijdschrift

Er gaat een nieuwe wereld open voor kinderen als ze naar school gaan; leren en contacten met nieuwe kinderen…  En eenmaal in groep 3 en 4 het leren lezen, schrijven en rekenen. Het leuke kindertijdschrift Okki daagt je kind uit om thuis door te leren d.m.v. leuke woord- en tekenopdrachten, rekensommetjes, moppen en nog veel meer. Op een leuke, speelse manier. Gegarandeerd veel plezier, leuk om te krijgen maar óók om cadeau te geven!

Okki abonnement op kindertijdschrift - AllinMam.com

 

Kijk op de website van Blink uitgevers voor tijdschriften als Bobo voor nog jongere kindjes en Taptoe, NG junior en Exit 8 voor oudere kinderen. Alle tijdschriften zijn verkrijgbaar als abonnement van 3, 4, 10 of 13 nummers vanaf €4,95. Ook zijn er seizoens-specials los verkrijgbaar.

Okki abonnement opzeggen

Opzeggen van een abonnement is niet nodig; je koopt vooraf een aantal nummers in en dat is je abonnement. Wanneer je alle nummers ontvangen hebt stopt het dus automatisch.

*Uitgelichte foto via Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button