Onesie kopen van Zeeman | Kruip in de huid van een dier

Zo leuk, de onesies! Geregeld kun je onesies kopen bij Zeeman, ze staan vaak in de folder. Wij mochten een Zeeman onesie uitproberen en ik kan je zeggen; feestje voor de kids, Ole heeft hem vorige week al vaak aan gehad.

Onesie kopen bij Zeeman voor kinderen

Als Zeeman onesies in de folder heeft staan dan zijn ze vaak verkrijgbaar in verschillende prints, denk aan: koe, tijger, dino, luipaard en hond. In kindermaten zijn de leuke “huispakken” verkrijgbaar van maat 92 tot 164. Een onesie koop je bij Zeeman meestal al vanaf €7,99.

Onesie kopen bij Zeeman voor volwassenen

Loopt mama ook graag in een onesie rond? Vaak kun je ook in damesmaten een onesie kopen, de laatste keer dat wij ernaar keken in maat 36 tot 46 voor €9,99. Hoor je dat de onesies in de folder komen zorg dan dat je er snel bij bent in de winkel of in de webshop, ze gaan altijd als een speer en eenmaal op=op bij Zeeman!

drakenpak Zeeman

Lees ook: Dieren onesie | Dé musthave van dit moment

Hoe bevalt de onesie van Zeeman?

De Zeeman draken onesie die wij kregen is gemaakt van een mooie, zachte stof en is netjes in elkaar gestikt. Mooi afgewerkt dus! We kunnen zo snel geen plekken ontdekken waarvan we denken dat daar snel een gaatje zou kunnen komen. Bij ons gaat de onesie zeker veel gebruikt worden voor verkleedpartijen thuis en op school, én waarschijnlijk ook voor carnaval. Ik wil binnenkort nog een koeien onesie kopen voor onze dochter, dat vindt ze vast geweldig!

drakenpak Zeeman

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Zeeman

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button