Opbergmanden | inspiratie en giveaway

Opruimen; het is iets wat we allemaal moeten maar niet al te graag doen. In de meeste gezinnen geldt dit zowel voor de ouders als voor de kinderen, vooral al dat speelgoed… ik krijg er soms iets van! Een tijdje geleden hebben wij allemaal mooie vilten dozen gekocht waar al het speelgoed in kan. Staat hartstikke mooi maar nu zien de kids niet wat er in zit. Gevolg; alle dozen gaan open, elke keer. Ik heb al wat keertjes achter mijn oren gekrabt… Wat is nou ideaal qua opbergen?

Gezocht: handige opberger

Wanneer ik in de webshop Ikbenzomooi.nl iets leuks uit mag zoeken valt mijn oog dus meteen op de categorie opbergers. Want ik ga in de nieuwe slaapkamer van Madee niet dezelfde fout maken als beneden in de woonkamer. Geen dichte opbergdozen maar leuke open manden wil ik, waar Madee zelf gemakkelijk haar spulletjes in kan vinden en ook weer in kan opbergen. Ik word meteen enthousiast van het assortiment aan opbergers; mooie stoffen manden met leuke kleurtjes en motieven. Hier kan ik wel wat mee! Naast een hoop verschillende opbergzakken voor aan de box en leuke opbergdozen zie ik ook de Play & Go opbergzak voorbij komen, waar wij een tijdje geleden al eens over schreven.Opbergmanden | AllinMam.com

De manden van Minene springen er voor mij meteen uit; die lijken me heel leuk in de slaapkamer met alle knuffels van Madee er in. Ik kan lastig kiezen, vind ze allemaal erg leuk! Maar qua kleur past de lichtroze het best dus deze bestel ik. Ik kan moeilijk inschatten wat de werkelijke grootte is dus ik laat me verrassen!

Als de mand binnen komt ben ik verrast, hij is wel heel groot! Ik bedoel, lekker groot, daar kan een hoop in. Hij is dan wel van stof maar blijft mooi stevig staan zonder dat de zijkanten naar binnen vallen. Wel zo belangrijk als hij niet helemaal tot de rand gevuld is. De mand staat vlakbij haar bed zodat ze elke avond een andere knuffel uit kan zoeken om mee te slapen.

Assortiment Ikbenzomooi.nl

Naast opbergers heeft de webshop Ikbenzomooi.nl een groot aanbod aan andere mooie artikelen. Je vindt er allerlei mooie benodigdheden voor de slaapkamer, van lakentjes, dekentjes en dekbedden tot aankleedkussensen maar ook voor kinderkleding kun je in de overzichtelijke webshop terecht. Daarnaast is er een groot aanbod aan speelgoed, cadeau-artikelen, sieraden en luiertassen. De merken waarvan producten worden aangeboden zijn er teveel om op te noemen maar denk o.a. aan bekende merken als Jollein, Dirkje, Lief!, Lodger, Snooze baby, the Dutch Design Bakery, Wallaboo en nog veel meer.

Giveaway

Wij mogen een shoptegoed weggeven onder onze bezoekers t.w.v. 25 euro. Wil jij dit shoptegoed winnen? Laat dan hieronder weten wat je het liefst zou aanschaffen met dit tegoed. Dinsdag 30 juni maken we de winnaar/winnares bekend. Succes!

Gerelateerde artikelen

Back to top button